Plăcuțe de frână

Fiecare motocicletă merită Brembo

Plăcuțele de frână Brembo sunt cele mai bune în ceea ce privește performanța, confortul și durabilitatea.

Plăcuțele de frână Brembo sunt disponibile pentru peste 6000 de aplicații, cu o mare varietate de compuși, de la rășini organice până la plăcuțe sinterizate și din carbon ceramic. Brembo poate satisface nevoile specifice tuturor tipurilor de motociclete – de la motociclete de curse și de stradă până la mașini de oraș și off-road – și să îndeplinească așteptările fiecărui pilot.
Plăcuțele Brembo Greenance: către un viitor mai sustenabil
Plăcuțele Greenance sunt produse cu materiale eco-sustenabile, cu respectarea totală a mediului, cu o reducere semnificativă a emisiilor.
Plăcuțele Brembo Greenance sunt proiectate fără cupru și nichel și, în cazul compușilor ceramici, fără azbest și antimoniu.
Sinter și Carbon Ceramic
Alese de producătorii de motociclete din întreaga lume, aceste materiale sunt dezvoltate de Brembo pentru echipamente originale.
Plăcuțele de frână autentice (Genuine) sunt disponibile din diferiți compuși, fiecare cu un coeficient de frecare diferit. Pentru materialul sinterizat, coeficientul variază de la 50 la 99, în timp ce pentru carbon ceramic variază de la 10 la 49. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât este mai mare coeficientul de frecare al compusului respectiv.
Plăcuțe de frână pentru motociclete Sinter și Carbon Ceramic
Racing
Plăcuță de frână amestec RC
Compus RC
Un compus conceput exclusiv pentru utilizarea pe pistă.
Principalele caracteristici ale acestui compus sunt frecarea ridicată și stabilitatea, deoarece atât viteza, cât și temperatura de funcționare variază, ceea ce este tipic utilizării pistelor. De asemenea, generează o uzură redusă, în ciuda utilizării intensive.  
Plăcuță de frână amestec  SR
Compus SR
Compus sinterizat pentru uz sportiv pe pistă și pe șosea. Coeficientul bun de frecare și stabilitatea la temperaturi ridicate permit frânarea constantă de la primul până la ultimul tur, garantând și performanțe superioare în toate condițiile de utilizare a șoselei.
Șosea Greenance
Compus SA
Compus SA
Acesta este un compus sinterizat, specific aplicațiilor frontale, caracterizat prin eficiență excelentă în toate condițiile de utilizare. Este o alternativă ideală la placuțele de frână originale, atât la rece cat și la cald. Acest compus asigură o bună stabilitate a coeficientului de frecare în diferite condiții de utilizare și o uzură redusă.
Compus Carbon Ceramic
Compus Carbon Ceramic
Acesta reprezintă evoluția compusului organic, folosind mai mult carbon. Kilometrajul ridicat și performanța bună atât la cald, cât și la rece, uscat și umed, caracterizează acest material de frecare.
Compus SP
Compus SP
Acesta este un compus sinterizat, specific aplicațiilor spate și stabil în toate condițiile de utilizare. Se caracterizează printr-un coeficient de frecare constant în toate condițiile de utilizare, combinat cu uzura redusă care asigură durabilitate și kilometraj adecvat.
Off-road
Plăcuță de frână amestec SX
Compus SX
Acest compus sinterizat este proiectat atât pentru aplicații off-road, cât și pentru SuperMotard. Dintre toți compușii off-road, oferă cei mai înalți coeficienți de frecare, asigurând eficiență maximă și performanțe consistente în condițiile variate de utilizare la care o motocicletă trebuie să facă față off-road și la variații de temperatură și cele mai dure condiții de utilizare (apă, nisip, noroi) care caracterizează aceste aplicații. 
Plăcuță de frână amestec  SD
Compus SD Greenance
Acest compus sinterizat oferă un compromis excelent cu coeficienți de frecare mai mici în comparație cu compusul SX, dar care asigură o bună stabilitate în diverse condiții de utilizare. Este potrivit în special pentru aplicațiile Enduro, deoarece asigură o capacitate de control superioară​​.
Plăcuță de frână amestec TT
Compus TT Greenance
Carbonul ceramic cu matrice semi-metalică este potrivit pentru utilizare în aplicații off-road și în special pe suprafețe rutiere cu aderență slabă, datorită capacității sale superioare de control.
Scuter Greenance
Plăcuță de frână amestec XS
Compus SX
Compusul sinterizat SX poate fi folosit atât pentru aplicații față, cât și pentru spate. Conceput pentru a echipa maxi scutere de ultimă generație, se caracterizează printr-o rodare extrem de ușoară. Asigură o stabilitate superioară pe măsură ce viteza variază, inclusiv în mediul urban, unde frânarea tipică a unui scuter este destul de diferită de cea a unei motociclete.
Plăcuță de frână amestec Carbon Ceramic
Compus Carbon Ceramic
Compusul organic semi-metalic prezintă valori mai mici ale coeficientului de frecare decât compusul XS, dar asigură stabilitate și capacitate de control ridicate, dovedind-se deosebit de potrivit pentru scuterele de cilindree mică și medie.
Politică de confidențialitate">