Logo Brembo Upgrade

Plăcuțe de frână

Curse

Cluster Racing

Frecare maximă și atenuare zero

Pereche de plăcuțe de frână pentru motociclete Z04 și Z03
Plăcuțele de frână sunt cele mai mici componente solide din sistemul de frânare, dar unele dintre cele mai supuse la solicitare și, prin urmare, este vital să alegeți compusul potrivit, mai ales dacă obișnuiți să parcurgeți sute de kilometri la un moment dat și zeci de mii de kilometri pe an.
 
Plăcuțele sinterizate Brembo Z04 sunt utilizate în mod obișnuit pe discuri de oțel la Campionatul Mondial de Superbike. Acestea constau din compuși speciali aglomerați printr-un proces de sinterizare fără adeziv.
Graficul de performanță pentru plăcuțele de frână Z04
Plăcuțe Z04
Sunt plăcuțe originale din fabrică și sunt disponibile și pentru cele mai populare motociclete supersport autorizate pentru drumurile publice. Datorită compușilor utilizați, coeficientul de frecare este mai mare de 0,8 deja la 50°C și nu scade sub acest prag până când nu se atinge o temperatură de 400°C.
 
Lubrifianții adăugați la compusul inițial asigură o frânare constantă și lină chiar și atunci când temperaturile discurilor sunt ridicate. Acest lucru face ca atenuarea frânei, adică pierderea eficienței de frânare, să fie mai puțin probabilă. Substanțele abrazive ajută, de asemenea, la menținerea nivelurilor de frecare ridicate, menținând discurile curate și îndepărtând depunerile de pe suprafața de frânare.
Graficul de performanță pentru plăcuțele de frână Z03
Plăcuțe Z03
Celelalte două plăcuțe sinterizate derivă din experiența Brembo în lumea curselor.
 Z03 este o variantă a lui Z04 și este preferat de cele mai bune echipe din Campionatul Mondial de Anduranță datorită uzurii reduse, rodajului ușor și durabilității extraordinare, ideal pentru curse de 8, 12 și chiar 24 de ore.
Pereche de plăcuțe de frână pentru motociclete H38
Plăcuțe H38
Placuța H38, in schimb, este folosită la etrierul din spate și garantează performanțe excelente la temperaturi ambientale ridicate și pe vreme rece. Aceasta are, de asemenea, uzura redusă și oferă performanțe consistente până când se uzează.

Pentru pasionații de piste care își folosesc motocicletele atât pe pistă, cât și pe șosea, Brembo a dezvoltat noul Z10, care este un compus entry-level în comparație cu plăcuțele anterioare, are costuri reduse și este disponibil pentru cele mai populare motociclete supersport.
Politică de confidențialitate">