Logo Brembo Upgrade

Roți

Curse

Cluster Racing

Inovație și tehnologie

Una dintre cele mai importante prezențe în grupul Brembo este marca Marchesini, lider în cercetarea, proiectarea și dezvoltarea de roți pentru motociclete atât pentru campionatele mondiale de top, cât și pentru utilizare rutieră. Colaborarea cu Brembo în domeniul inovației tehnologice, cercetării materialelor și a proceselor de fabricație a dus la produse emblematice, care sunt căutate de mii de entuziaști datorită caracteristicilor lor unice. ​​
 
​Fiecare motociclist cunoaște importanța greutății reduse și valoarea rigidității. Această combinație, împreună cu un stil inconfundabil, a scos în evidență întotdeauna marca Marchesini, așa cum demonstrează M7RS Genesi, realizată folosind metode de design, analiză structurală și testare de ultimă generație.
 
Materialul utilizat, forjarea multidirecțională și utilizarea matrițelor optimizate pe geometria finală a roții au ca rezultat o roată extrem de ușoară. Reducerea greutății față de echipamentul original variază de la 2,8 kg la 5,8 kg, în funcție de modelul de motocicletă.
 
Aceasta este o diferență mare, în valoare de 26-41%, care mărește semnificativ accelerația, reduce distanțele de frânare și permite viraje mai rapide. Toate acestea se fac fără a fi nevoie să se sacrifice nimic din punct de vedere al siguranței, garantat prin controalele stricte și numeroasele teste efectuate la fiecare roată.
 
La un cost mai redus, puteți cumpăra roata M7RS Genesi care are cele 7 spițe emblematice și folosește aluminiu în loc de magneziu. Și aici, forjarea multidirecțională și utilizarea matrițelor optimizate garantează o reducere a greutății cu 16-33%.
 
Roata M10RS este disponibilă pentru cei care doresc magneziu forjat dar și un design mai tradițional. Folosirea a încă 3 spițe are ca rezultat o ușoară creștere a greutății care rămâne totuși cu 25-40% sub cea a roților OE.
 
Jante pentru motociclete Marchesini MM7RS Genesi negre cu 7 spițe
Politică de confidențialitate">