Logo Brembo Upgrade

Lumea

UPGRADE

O lume exclusivă de detalii unice, dăruire, calitate și performanță extremă.

În gama Brembo UPGRADE oricine poate găsi cea mai bună potrivire pentru motocicleta sa. Nu contează dacă sunteți în căutarea designului pentru „aspectul dvs. personalizat”, pentru care veți găsi finisaje vopsite sau cromate,
suprafețe metalice prelucrate în mod deliberat, lustruite sau periate; sau dacă sunteți în căutarea celor mai bune performanțe pe pistă, gama completă de produse vă va satisface nevoia și dorința de a face UPGRADE.
 
Logo cluster personalizat
Custom
Senzația inconfundabilă Brembo a motocicletei dvs personalizate
Persoanelor care aleg o motocicletă personalizată nu le place să lase nimic la voia întâmplării, iar aceasta include îmbrăcămintea și casca. Aceeași atenție la detalii caracterizează piesele de schimb pe care le aleg pentru motocicleta lor. Departe de achizițiile impulsive, alegerile lor sunt rezultatul analizării alternativelor disponibile pe piață, cerând deseori sfaturi de la oameni care le împărtășesc cultura specifică. Cu toate acestea, importanța pe care o acordă stilului, unic și rafinat dacă este posibil, nu trebuie să distragă atenția de la faptul că acestea sunt componente de frână. Asta înseamnă că performanța și fiabilitatea nu pot fi subevaluate. Produsele din linia personalizată UPGRADE de la Brembo sunt pe măsură.
Logo cluster șosea
road
Experiența Brembo la îndemâna dvs
Oamenii care merg cu motocicleta pe șosea în fiecare zi au nevoi diferite față de cei care o folosesc doar pe pistă. Condițiile de trafic și de suprafața drumului, dar și șoselele întortocheate și chiar vremea afectează starea de spirit a motocicliștilor, care au nevoie de un sistem de frânare specific pentru a se bucura cu adevărat de a fi pe două roți. Deși este întotdeauna importantă, performanța totală ocupă un loc secund față de fiabilitate, eficacitate în toate mediile, durabilitate și confort atunci când conduceți. Produsele liniei Brembo Road UPGRADE asigură toate acestea.
Logo cluster șosea curse
Racing
Peste 40 de ani de experiență de curse într-o cutie
Oricine este implicat în cursele Superbike știe că înainte de a obține mai multă putere și cuplu, sistemul de frânare trebuie să ofere eficiență maximă de frânare. Motivul este evident: chiar și cele mai performante sisteme au marje semnificative de îmbunătățire datorită produselor din gama de curse Brembo UPGRADE. Această gamă se bazează pe experiența dobândită de Brembo pe pistele din întreaga lume, acum sinonimă cu succesul, așa cum arată cele 33 de titluri de campionat mondial ale piloților în Campionatul Mondial de Motociclism 500 și 30 de titluri ale piloților în Campionatul Mondial de Superbike câștigate de motociclete echipate cu piese Brembo.
Logo cluster Off-Road
Off-road
Spiritul aventuros al Brembo pentru anvelope neuniforme.
Vitezele mai mici, greutatea mai redusă a vehiculului și suprafața neuniformă înseamnă că cine se deplasează pe o pistă de pământ nu are nevoie de aceeași putere de frânare ca cineva care conduce o motocicletă pe asfalt. Totuși, acest lucru nu înseamnă că sistemul de frânare este mai puțin important la deplasarea off-road decât pe pistă sau șosea. Dimpotrivă, elementele exterioare precum nisipul, iarba și noroiul pot interfera cu sistemul de frânare care, tocmai de aceea, are nevoie de componente absolut fiabile. Greutatea redusă și senzația la condus sunt esențiale și sunt calități pe care toate produsele din gama Brembo UPGRADE Off-Road le împărtășesc.
 
 
 
 
Politică de confidențialitate">