Logo Brembo Upgrade

Discuri de frână

Puternice și cu greutate redusă

Cluster Road

Un concentrat de tehnologie Brembo

Discurile Brembo Racing UPGRADE, concepute și testate pentru a funcționa cel mai bine cu plăcuțe, combină performanța eficientă și consecventă la utilizare extremă cu o greutate extrem de redusă. Materialele folosite și procedeele speciale folosite garantează o creștere semnificativă a puterii de frânare, rezistență extremă la solicitări termo-mecanice prelungite și uniformitate absolută în performanță.
Discurile Brembo, cu aspectul lor inconfundabil de curse, oferă cele mai înalte performanțe în orice situație.
Discuri de frână pentru motociclete T-drive
T-drive
Discurile T-Drive derivă din experiența la Campionatul Mondial de Motociclism și Superbike și sunt ușor de distins prin cuplarea dintre bandă și butuc, realizată folosind opt pini în T pentru a înlocui clichetele convenționale de antrenare.

Printr-un studiu specific al toleranțelor, această conformare permite, pe lângă o reducere semnificativă a greutății, și o flotație, atât radială cât și axială, capabilă să transmită un cuplu de frânare mai mare.

Acest disc oferă și o rezistență excelentă la solicitarea termo-mecanică, mai ales în condiții extreme de utilizare, cum ar fi la curse.
Discurile T-drive sunt disponibile pentru cele mai populare modele maxisport, fără a fi nevoie de modificări.
Discuri de frână pentru motociclete supersport
Supersport
Discurile Supersport au fost dezvoltate pentru a oferi cele mai înalte performanțe, atât pe șosea, cât și pe pistă, pentru cele mai populare motociclete maxisport europene și japoneze. În combinație cu plăcuțele Brembo Z04, aceste discuri au câștigat numeroase Campionate Mondiale Supersport.

Discurile Supersport sunt disponibile cu o înălțime a suprafeței de frânare de 34 mm și o grosime mărită la 5,5 mm, interschimbabile cu originalele fără a fi nevoie de modificări.
 
Complet flotante, acestea constau din banda de oțel tratat termic, capabil să reziste la un stres termo-mecanic extrem, și piesa centrală din aliaj de aluminiu a discului de frână este frezată dintr-un bloc complet.
Politică de confidențialitate">