Logo Brembo Upgrade

Etriere

Cu greutate redusă și frumoase

Cluster Road

Aspecte atractive și plăcerea de a conduce în fiecare zi

De zeci de ani, etrierele de frână pentru motocicletele autorizate pentru drumurile publice au fost toate la fel, cu diferențe minime de formă și dimensiune. A fost nevoie de Brembo pentru a schimba status quo-ul, datorită know-how-ului de la curse: etriere din ce în ce mai mici, cu trăsături caracteristice care asigură totuși performanțe excelente. Etrierele Brembo UPGRADE nu pot fi confundate cu cele ale altor marci și nu doar datorită logo-ului pe care îl afișează cu litere mari. Sunt concepute pentru a mulțumi ochiul, dar și pentru ca deplasarea de zi cu zi să fie mai mult o plăcere. Forma și substanța pot merge mână în mână. Trebuie doar să o doriți.
Elementele cheie ale unui etrier de frână au fost întotdeauna greutatea redusă și rigiditatea, pentru că aceasta este greutatea nesusținută care afectează frânarea, dar și schimbările de direcție și accelerație. O fuziune perfectă a acestor valori nu a fost niciodată ușoară, dar Brembo a făcut-o și apoi s-a autodepășit.
Etrier de frână pentru motociclete Stylema
Etriere Stylema
Pe lângă faptul că are un corp de etrier cu 9% mai ușor în comparație cu modelele anterioare cu aceeasi rigiditate, Stylema asigură performanțe incomparabile și constante în timp: coeficientul mediu de frecare a crescut cu 11% datorita unei plăcuțe realizate din material nou.
Studierea formei, clară de la ieșirea inovatoare din puntea centrală, a redus temperatura lichidului de frână la 10%, asigurându-se că eficiența rămâne aceeași în timp. Pe lângă asigurarea funcției, trăsăturile stilistice ale Stylema se potrivesc cu liniile motocicletelor supersport.
 
Alternativele
Performanța și siguranța sporite sunt garantate și de celelalte etriere frontale monobloc Brembo UPGRADE cu 4 pistoane, din aluminiu. În ciuda faptului că a fost creat pentru cea de-a 50-a aniversare a Brembo, M-50 cu pistoane de 30 mm se află și astăzi în fruntea categoriei în ceea ce privește greutatea și rigiditatea, la fel ca M-4, cântărind puțin mai mult pentru că adoptă pistoane de 34 mm.
Etrier de frână pentru motociclete GP
Etriere GP
Putere la nivel de Grand Prix și performanță constantă
Dar dacă conduceți o motocicletă autorizată pentru drumurile publice și visați la Campionatul Mondial de Motociclism, nu vă puteți permite să ratați GP4-MS. Inspirat de etrierul dezvoltat în clasa premier, rescrie regulile pentru etrierele de pe șosea, aproape egalând performanța etrierelor utilizate în cele mai importante competiții din lume.

GP4-MS
Ca și în cazul etrierelor Brembo folosite în Campionatul Mondial de Motociclism, GP4-MS a fost proiectat folosind optimizatorul topologic și obținut dintr-un monobloc complet din aluminiu prelucrat. Rezistența la temperaturi ridicate este mai mare decât la turnare, ceea ce înseamnă performanță mai mare.

GP4-MS împărtășește cu etrierele de curse, de asemenea, un finisaj de suprafață cu nichel, dar folosește o garnitură dublă (una în interiorul pistonului și o a doua ca burduf de protecție împotriva prafului), ceea ce înseamnă că nu există nicio cerință pentru reviziile periodice tipice etrierelor de pistă.
 
 
GP4-RS, etrier monobloc cu pistoane înconjurate de aripioare de răcire. 
 
GP4-RS
Pentru un upgrade semnificativ la sistemul standard, puteți apela și la GP4-RS. Și acesta este un monobloc, produs printr-o tehnică de turnare extrem de complexă și cu pistoane înconjurate de aripioare de răcire. Etrierele radiale GP4-RB și GP4-RX sunt alcătuite în schimb din două părți cu un corp realizat în întregime din aliaj de aluminiu și câte 4 pistoane fiecare. În spate, vă recomandăm GP2-CR și GP2-SS, ambele cu două părți dintr-un bloc complet și pistoane de 2×34 mm. Ambele oferă o combinație bună de greutate redusă și rigiditate.
 
GP4 -MS, etrier monobloc pentru uz rutier
 
GP4-MS (cu aripioare)
Etrierul Brembo GP4-MS, născut pe pistă pentru șosea, reunește o structură sculptată dintr-un lingou de aluminiu și tehnologia monobloc. Procesul special permite utilizarea de materiale mai rezistente cu proprietăți mecanice mai bune chiar și în condiții extreme de funcționare. Gama GP4-MS este extinsă cu o versiune nouă cu element de fixare de 100 mm.
 
Nervura de pe secțiunea frontală îmbrățișează patru pistoane din aluminiu, maximizând rigiditatea sistemului. O particularitate este introducerea aripioarelor de ventilație pe carcasa exterioară, pentru un schimb de căldură mai bun al sistemului de frânare și o răcire îmbunătățită.
Lista de aplicații disponibilă în curând.
Etrier de frână pentru motociclete P4-40C
GP4 -MotoGP, etrier rutier care se adapteaza tuturor cerințelor
GP4-MOTOGP
Etrierul de frână GP4-MotoGP, născut pe pistă și ajuns pe șosea, se potrivește perfect motocicletelor de astăzi și celor mai pretențioși pasionați de piste. 
La fel ca etrierele Brembo folosite de piloții profesioniști în MotoGP și SBK, acest nou etrier monobloc este sculptat dintr-o țaglă de aluminiu, cu aripioare, tratament de acoperire cu nichel și un design nou. 
Etrierul GP4-MotoGP este derivat din tehnologia dezvoltată în MotoGP și exploatează alunecarea în diagonală a plăcuțelor pentru a crește cuplul de frânare cu aceeași forță aplicată manetei pentru performanțe fără precedent.
O atenție deosebită a fost acordată introducerii aripioarelor de ventilație pe carcasa exterioară și a noilor pistoane de curse, ambele îmbunătățind schimbul de căldură în sistemul de frânare și contribuie la răcire. Nu mai puțin important este designul atrăgător al celui mai recent etrier Brembo GP4-MotoGP, îmbunătățit și mai mult printr-un finisaj al suprafeței cu nichel care conferă etrierului un aspect mai luminos și mai neted.
Lista de aplicații disponibilă în curând.
Etriere axiale
tradiționale, dar nu depășite
Cei care aleg să rămână cu etrierele axiale, pe de altă parte, își pot satisface gusturile lor cu P4-40C, un clasic care se distinge prin patru pistoane diferențiate cu diametrul de 30 și 34 mm, finisaj negru anodizat cu logo roșu și offset de 40 mm.
O alternativă la P4-40C este P4-40R, care are, de asemenea, plăcuțe sinterizate și același număr de pistoane și dimensiuni. P2-RS84 și P2-CB84 sunt disponibile în schimb în spate, din aluminiu turnat, cu câte două pistoane de 34 mm fiecare și o distanță de 84 mm.
Politică de confidențialitate">