Logo Brembo Upgrade

Plăcuțe de frână

Uz rutier

Cluster Road

Frecare maximă și atenuare zero

Plăcuțele de frână sunt cele mai mici componente solide din sistemul de frânare, dar unele dintre cele mai supuse la solicitare și, prin urmare, este vital să alegeți compusul potrivit, mai ales dacă obișnuiți să parcurgeți sute de kilometri la un moment dat și zeci de mii de kilometri pe an.
Pentru pasionații de circuite care își folosesc motocicletele și pe șosea, Brembo a dezvoltat noua plăcuță Z10 pad, disponibilă pentru cele mai populare motociclete supersport. Acesta este compusul alternativ entry-level la emblematicele Z03 și Z04, așa cum demonstrează prețul deosebit de competitiv.
Placuță de frână pentru motociclete de uz rutier
Compoziție
Fabricate din material sinterizat, acestea constau din compuși speciali, aglomerați împreună printr-un proces de sinterizare fără adeziv. Datorită compușilor utilizați, coeficientul de frecare este mai mare de 0,7 deja la 50°C și nu scade sub acest prag până când nu se atinge o temperatură de 400°C.
Lubrifianții adăugați la compusul inițial asigură o frânare constantă și lină chiar și atunci când temperaturile discurilor sunt ridicate. Acest lucru face ca atenuarea frânei, adică pierderea eficienței de frânare, să fie mai puțin probabilă. Substanțele abrazive ajută, de asemenea, la menținerea nivelurilor de frecare ridicate, menținând discurile curate și îndepărtând depunerile de pe suprafața de frânare.
 
 
Politică de confidențialitate">