Logo Brembo Upgrade

Roți

Șosea

Cluster Road

Greutate redusă unică

Principalii producători de motociclete și echipele de sport cu motor din întreaga lume cer întotdeauna ce este mai bun. De aceea aleg Marchesini Racing.  
Punctul forte al Marchesini constă în greutatea redusă a produselor sale obținută prin multiforjare, o tehnică de producție recentă pentru rigiditate și rezistență mecanică remarcabile asociate cu o reducere considerabilă a greutății.
Acesta din urmă este un factor decisiv în creșterea performanței. Jantele din aliaj ușor, din magneziu sau aluminiu, reduc efectul giroscopic și momentul de inerție, în beneficiul capacității de răspuns și manevrabilității.

Acest lucru permite o mai bună accelerare și performanță de frânare. La fel, fiecare schimbare de direcție devine mai rapidă. Fiecare detaliu dezvăluie un produs de excelență și de aceea roțile Marchesini Racing sunt vopsite exclusiv lichid.
În comparație cu acoperirea clasică cu pulbere, acest proces premium garantează o reducere suplimentară a greutății și un aspect superior.
Jantă aurie Marchesini Racing cu 10 spițe
Design și stil
Este o chestiune de stil. Pentru toți pasionații de motociclete, designul roților Marchesini este distinctiv și unic. Designul roții cu 10 spițe este unul clasic atemporal cu forma sa caracteristică în Y. Sunt preferatele pasionaților de motociclete de toate vârstele și din toate mediile, un produs distinctiv care a făcut Marchesini faimoasă în întreaga lume.
 
Marchesini își folosește toată priceperea și creativitatea pentru a căuta mereu soluții noi. Rezultatul este roata inovatoare, de înaltă performanță, cu 7 spițe, concepută pentru curse, care combină tehnologia și performanța înaltă cu un aspect modern, agresiv.
 
Roți de magneziu
Designul roților Marchesini Racing este o adevărată marcă înregistrată. Versiunea din magneziu forjat cu 10 spițe, cu un design caracteristic, în formă de „Y”, și versiunea inovatoare foarte performantă cu 7 spițe echipează cele mai multe echipe din Campionatele Mondiale de Motociclism, Superbike și Endurance. Fiabilitatea, greutatea redusă și siguranța sunt garantate de controlul total al procesului de producție a aliajului de magneziu. Roțile din magneziu multiforjate Marchesini Racing oferă cele mai bune performanțe deoarece sunt cele mai ușoare, mai rigide și mai eficiente de pe piața de curse. Prelucrările mecanice de pe toată suprafața, precum și denivelările și dezechilibrele aproape de zero, sunt rezultatul testelor de laborator extrem de stricte efectuate intern. Roțile sunt livrate gata de asamblare, complete cu flanșe suport de disc, pinion, bucșă exterioară și distanțier interior, toate frezate dintr-un bloc complet de aluminiu.
Jantă din aluminiu Marchesini Racing cu 7 spițe
Jante din aluminiu
Acestea sunt jante din aliaj de aluminiu fabricate prin multiforjare și sunt disponibile cu zece sau șapte spițe. În ciuda reducerii considerabile a greutății în comparație cu setul de roți original, rezistența lor laterală și la torsiune remarcabilă le face soluția perfectă pentru fabricarea motocicletelor speciale și de pistă. Roțile din aluminiu sunt interschimbabile cu roțile originale, cu excepția pinionului, care trebuie înlocuit cu un model care respectă standardul Marchesini.
Politică de confidențialitate">