22 aprilie 2022

Noul Kit Brembo Beyond EV

Nu a existat niciodată o potrivire mai bună pentru un vehicul electric

Rezistența la coroziune, zgomotul mai atenuat și durabilitatea diferențiază noua gamă de discuri și plăcuțe Aftermarket dedicată mașinilor complet electrice

La Motortec Automechanika Madrid, Brembo a prezentat noul kit Beyond EV, o nouă familie de discuri cu un strat de acoperire special și plăcuțe de frână inovatoare, care îmbunătățesc substanțial oferta Brembo Aftermarket pentru mașinile electrice.
 
Cele mai recente soluții Brembo, derivate direct din moștenirea și expertiza OE, au fost special concepute pentru a combina impactul redus asupra mediului cu cea mai bună performanță și siguranță posibile, datorită materialelor inovatoare și tehnologiilor moderne utilizate în timpul procesului de dezvoltare.
 
Rezultatul este kitul Beyond EV de la Brembo, care include un nou disc EV și o gamă de plăcuțe EV, adaptate pentru cele mai populare mașini electrice de pe piață. Noile componente sunt mai silențioase și mai rezistente la oxidare și, prin urmare, au o viață mai lungă, toate aceste avantaje contribuind la durabilitate. Un tratament dublu de protecție ajută la prevenirea coroziunii întregului kit, adăugând strălucire și o estetică atrăgătoare discurilor. În plus, un material special de frecare, fără cupru, cu placă de suport galvanizată, reduce atât pulberea, cât și zgomotul de pe șosea la frânare.
 
Siguranța și durabilitatea au fost esențiale în proiectarea acestei noi soluții de frânare.
Mașinile electrice folosesc frânarea regenerativă în plus față de frânarea disipativă tradițională, ceea ce duce la utilizarea redusă a frânelor cu frecare. În timp, acest lucru poate duce la formarea ruginii pe componentele sistemului de frânare care nu sunt utilizate, erodând siguranța sistemului de frânare și crescând costurile de întreținere. Scopul Brembo a fost acela de a crea un kit de frânare care să fie silențios și rezistent la coroziune și care să minimizeze rezistența reziduală. Cea mai recentă gamă de plăcuțe EV și discuri EV Brembo răspunde acestor nevoi, transferând multe dintre inovațiile tehnologice, materialele și tratamentele introduse de companie pentru piața OE.
 
Sistemele de frânare joacă un rol-cheie în modelarea viitorului mobilității, iar Brembo, în calitate de furnizor de soluții, dezvoltă produse noi, mai sofisticate, care vor îmbunătăți dinamica de conducere a acestei noi generații de vehicule.
 
Kitul Beyond EV de la Brembo va fi disponibil în mai 2022 în soluții de kit speciale, care vor include discuri cu strat de acoperire și cu material special de frecare, fără cupru, cu plăci de suport galvanizate.
 
Noul Kit Brembo Beyond EV
Politică de confidențialitate">