Brembo Max ve Brembo Xtra fren diskleri yelpazesinin onay sertifikaları

Bir Brembo ürünü satın almadan önce ürünün arabanızla uyumlu olduğundan emin olun: Brembo Max ve Brembo Xtra fren disklerini aracınızda kullanmak için bir onay sertifikasına ihtiyacınız vardır.
 
Brembo Max ve Brembo Xtra fren diskleri Max disklerde yuvalar, Xtra disklerde ise çapraz açılmış deliklerle performansı iyileştiren özel özelliklere sahiptir. Orijinal frenleme sisteminin bileşenlerinden mekanik olarak ve görünüm bakımından farklı olduklarından bunları arabanızda kullanmak için ilgili ECE R 90 onay sertifikasını indirmeniz gerekir. Brembo Max disklerde arabanıza ait özel ECE R 90 sertifikası henüz mevcut değilse ABE KBA onay sertifikası olup olmadığına ve arabanızın dahil edilip edilmediğine bakın.

Satın almak istediğiniz ürünün ECE R90 ve ABE KBA sertifikalarını ürün veri sayfasından, ürünü bulmak için arama çubuğunda “Parça kodu” filtresini kullandıktan sonra indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için
 
Frenleme sisteminizin doğru çalışması amacıyla doğru ürünü seçmeniz son derece önemlidir. Lütfen doğru parça kodunu seçtiğinizden emin olun.
 
Brembo spor serisi diskler: Brembo Max disk ve Brembo Xtra disk arasında karşılaştırma

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Doğru ürünü seçme
Sonraki makaleyi oku
Motosikletim için yedek parça bulamıyorum. Nereden bulabilirim?
Gizlilik Politikası">