Neden Xtra ürün yelpazesindeki bazı disklerde geçiş delikleri varken diğerlerinde kör delikler (çukurlar) var?

Brembo ürünlerinden birini almadan önce her zaman ürünün arabanızla uyumlu olduğundan emin olun.
 
Frenleme yüzeyindeki delikler Brembo’nun Xtra ürün yelpazesindeki disklerde tipiktir. Bunlar, ilk tutuş, pedal hissi, zayıflama dayanımı ve ısı dağılım kapasitesi bakımından sistem performansını iyileştirir.

Xtra diskler kullanıldıkları uygulama türüne (araba modeli, maksimum hız, ağırlık ve motor gücü) göre diskin orijinal tasarımındakilerden farklı tasarım çözümleri sunabilir. Bu kullanılan malzemeye, frenleme yüzeyindeki deliklerin sayısına, türüne ve desenine bağlıdır.

Bazı durumlarda geçişli delikler yerine “kör delik” çözümü (çukurlar) tercih edilirken, diğer durumlarda diskin maruz kaldığı termomekanik gerilime karşı dayanımı iyileştirme özelliğine sahip özel bir malzeme seçilmiştir.
 
Kör delikli Brembo diskler: Kod 0891631X
Çukurlar. Parça numarası 0891631X
 
 
Açık delikli Brembo diskler: Kod 09B3521X
Geçişli delikler. Parça numarası 09B3521X
 
 
Tüm bunlar yalnızca üründe en yüksek performansı sağlamak için değil aynı zamanda orijinal diskle aynı güvenlik özelliklerini sürdürmek için yapılır.

Bu koda ve uygulamaya özel çözümler ve şasi dinamometrelerinde yapılan birçok test sayesinde Xtra ürün yelpazesindeki tüm parça numaraları ECE-R90 onaylıdır. Bu kara yolunda tamamen güvenli bir kullanım sağlar.

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Doğru ürünü seçme
Sonraki makaleyi oku
Tamamen aynı görünen iki fren diski buldum. Doğru parça numarasını nasıl seçebilirim?
Gizlilik Politikası">