Tamamen aynı görünen iki fren diski buldum. Doğru parça numarasını nasıl seçebilirim?

Bir Brembo ürünü almadan önce her zaman ürünün arabanızla uyumlu olduğundan emin olun. Uyumluluk durumunu kontrol etmek için gereken bilgileri nasıl ve nerede bulacağınız burada açıklanmıştır.
 
 
“Araç” veya “plaka” filtreleriyle (sağ üstteki düğmelerle seçilebilir) kullanılan Brembo ürün kataloğu arama işlevi aynı ürün kategorisi (ör. diskler, balatalar, Brembo Max diskler vb.) için birden fazla parça numarası bulur. "Araç bilgileri” başlığının altında sağdaki son sütunun içeriklerine bakın.
 
Bazı araçlarda doğru yedek parça numaraları aracın belirli özelliklerine bağlıdır. Bu nedenle arama işlevi size birden fazla seçenek içeren bir sonuç tablosu veriyorsa “Araç bilgileri” sütununda gösterilen bilgileri kontrol edin ve arabanızın kullanım kılavuzundaki bilgilerle karşılaştırın. Bu bilgiler şu anda yalnızca İngilizce olarak sunulmaktadır.
 
 
Araç bilgilerini gösteren sütun
 
 
Sütunda hiç bilgi yoksa bu, muhtemelen aracınıza ait bileşen için bir yağlanan, bir de UV kaplamalı çeşit bulunduğu anlamına gelir.
 
Frenleme sisteminizin doğru çalışması amacıyla doğru ürünü seçmeniz son derece önemlidir. Lütfen doğru parça numarasını seçtiğinizden emin olun.
 
 
 
 

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Doğru ürünü seçme
Sonraki makaleyi oku
Brembo yedek parçaları birbirinin yerine kullanılabilir mi ve orijinal ekipman bileşenleriyle uyumlu mudur?
Gizlilik Politikası">