Çevrimiçi Brembo ürünleri. Yetkili bayileri bulma

Bir Brembo ürünü almadan önce her zaman ürünün arabanızla uyumlu olduğundan emin olun.
Geleneksel kanallara (dağıtıcılar, yedek parça satıcıları ve garajlar) ek olarak Brembo ürünleri geniş ölçüde çevrimiçi olarak da satılmaktadır.
Ancak bu şu soruyu ortaya çıkarmaktadır: Bunlar gerçekten orijinal ürünler mi yoksa sahteleri mi? Orijinal Brembo ürünü satın aldığımdan nasıl emin olabilirim?
 
Brembo resmi bayi logosu
 
“Yetkili Brembo Bayisi” logosu ve ürünlerin görüntüleri.
 
Yetkili Brembo Bayisi” logosu ürün satın aldığınız bayinin Brembo yetkili bayisi olduğunu garanti eder. Ürün satın almayı düşündüğünüz sitenin yasal olduğuna ilişkin daha fazla doğrulama için, Brembo ürününün gösterilen görüntülerini ve teknik ayrıntılarını kontrol edin: Bunlar genellikle www.bremboparts.com web sitesinde (yedek parça pazarı için Brembo ürünlerine ait resmi katalog) gösterilen görüntüler ve ayrıntılarla aynı olmalıdır.
 
Logo yoksa veya görüntüler farklıysa ne olacak?
 
Satıcı web sitesinde gösterilen görüntüler ve teknik özellikler www.bremboparts.com web sitesindekilerle tam olarak aynı olmasa bile bunun ürünün orijinal Brembo olmadığı anlamına gelmediğini unutmayın.

Satıcının web sitesinde “Yetkili Brembo Bayisi” logosu yoksa bu, bayinin gerçekten yetkili Brembo ağının parçası olup olmadığına ilişkin şüphelere neden olabilir. Ancak bu, satıcı tarafından satılan Brembo ürünlerinin orijinal olmadığı veya sahte olduğu anlamına gelmez. Bu satıcı Brembo ürünlerini yetkili bir distribütörden satın almış ancak kullanıcıları için tatmin edici ve güvenli bir alışveriş deneyimi sağlamayı pek düşünmemiş bir satıcı olabilir.

Brembo ürünlerini satın almayı düşündüğünüz satıcıdan hâlâ emin değilseniz ya da her türlü şüpheli etkinliği veya web sitesini bildirmek için lütfen istediğiniz zaman bizimle buradan iletişime geçmekten çekinmeyin.
 

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Satış sonrası servis
Sonraki makaleyi oku
Orijinal ürünleri tanıma
Gizlilik Politikası">