Logo Brembo Upgrade

Cecair brek

Sesuai dalam sebarang keadaan

 

Kebolehpercayaan dan berkualiti tinggi

Cecair brek Brembo SPORT | EVO 500++ sesuai dalam semua keadaan, sesuai untuk semua, daripada pemanduan setiap hari kepada penggunaan perantaraan bukan profesional di trek.
 
Ini adalah cecair berkualiti tinggi yang boleh dipercayai yang meningkatkan rasa pedal dan prestasi pembrekan yang konsisten tanpa selang pemeriksaan kerap bagi cecair brek perlumbaan penuh.
Diformulasikan untuk peminat sebenar
  • Sesuai untuk digunakan dalam sistem brek yang direka bentuk untuk cecair bukan mineral.
  • Direka bentuk dengan tujuan untuk memenuhi jangkaan peminat yang menuntut banyak daripada sistem mereka.
  • Melebihi keperluan spesifikasi FMVSS A.S. No.116 DOT 3 dan DOT 4, SAE J1703, SAE J1704 dan ISO 4925 (kelas 3 dan 4).
  • Serasi dengan cecair brek DOT 3, DOT 4 dan DOT 5.1 yang lain, selagi ia mematuhi spesifikasi di atas.
Atas sebab keselamatan, disyorkan untuk menggantikan minyak brek anda sekurang-kurangnya sekali setahun. Tidak Sesuai untuk kenderaan dengan sistem minyak mineral. Julat warna: rupa daripada lutsinar hingga ambar. Dalam kes cecair brek baharu, apabila dituangkan keluar dari botol yang dimeterai, warnanya mungkin berbeza daripada julat warna, tetapi prestasinya tetap sama.


Muat turun lembaran data keselamatan
Pembungkusan cecair brek SPORT | EVO 500++
 
Logo kluster tersuai
Orang yang memilih motosikal tersuai tidak suka melepaskan apa-apa kepada peluang, dan itu termasuk pakaian dan topi keledar. Perhatian yang sama terhadap perincian yang mencirikan alat ganti yang mereka pilih untuk motosikal mereka. Jauh daripada pembelian impulsif, pilihan mereka adalah hasil daripada menganalisis alternatif yang tersedia di pasaran, sering meminta nasihat daripada orang yang berkongsi budaya adat mereka. Walau bagaimanapun, kepentingan yang mereka lampirkan pada gaya - unik dan halus jika boleh - tidak boleh mengalih perhatian daripada fakta bahawa ini adalah komponen brek. Ini bermakna prestasi dan kebolehpercayaan tidak boleh dipandang rendah. Produk dalam barisan Custom UPGRADE Brembo tiada duanya pada skor tersebut.
Logo kluster jalan raya
Orang yang menunggang motosikal mereka di jalan raya setiap hari mempunyai keperluan yang berbeza dengan mereka yang menggunakannya hanya di trek. Keadaan trafik dan permukaan jalan, tetapi juga jalan berliku dan juga cuaca mempengaruhi mood penunggang, yang memerlukan sistem brek khusus untuk benar-benar menikmati berada di atas dua roda. 
Walaupun ia sentiasa penting, prestasi langsung mengambil tempat duduk belakang kepada kebolehpercayaan, keberkesanan dalam semua persekitaran, ketahanan dan keselesaan semasa menunggang. Produk dalam barisan Road UPGRADE Brembo memastikan semua ini.
Logo kluster perlumbaan jalan raya
Sesiapa yang terlibat dalam perlumbaan Superbike tahu bahawa sebelum mencari lebih kuasa dan tork, sistem brek mesti menyediakan kecekapan brek maksimum. Sebabnya jelas: malah sistem berprestasi terbaik mempunyai margin peningkatan yang ketara berkat produk dalam rangkaian perlumbaan Brembo UPGRADE.
Rangkaian ini berdasarkan pengalaman yang diperoleh Brembo di trek di seluruh dunia, kini sinonim dengan kejayaan seperti yang ditunjukkan oleh 33 gelaran kejuaraan dunia pelumba dalam 500-MotoGP dan 30 gelaran Kejuaraan Superbike Dunia pelumba yang dimenangi oleh motosikal yang dilengkapi dengan alat ganti Brembo.
Logo kluster Off-Road (luar jalan)
Kelajuan yang lebih rendah, berat kenderaan yang lebih ringan dan permukaan yang tidak rata bermakna sesiapa yang menunggang di landasan tanah tidak memerlukan kuasa brek yang sama seperti seseorang yang menunggang motosikal di atas asfalt. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna sistem brek kurang penting dalam tunggangan di luar jalan berbanding di trek atau jalan raya.
Sebaliknya, elemen luaran seperti pasir, rumput dan lumpur mungkin mengganggu sistem brek yang seterusnya memerlukan komponen yang benar-benar boleh dipercayai. Rasa ringan dan menunggang adalah penting dan merupakan kualiti yang dimiliki oleh semua produk dalam rangkaian Brembo UPGRADE Off-Road.
Dasar Privasi">