Bromsok

Högteknologisk produktion

Prestanda, design och komfort

Tack vare en exklusiv produktionsteknik kan Brembo bromsok i aluminium garantera en hög prestandanivå på bromskraft, kontroll och komfort - och dessutom med en oöverträffad design inom motorcykelvärlden.
Tack vare design och högteknologisk produktion levereras bromsokets stomme - både lätt, kompakt och med höga styvhetsvärden - och den noggrant utstuderade designen av hydrauliska komponenter förstärker egenskaperna av styrka och pedalkänsla som från början varit typiska för Brembo bromsok.
Endast det allra bästa
Brembo bromsok får sin exceptionella styvhet tack vare användning av de allra bästa aluminiumlegeringarna tillsammans med specifika bearbetningstekniker, och detta gör att du alltid får en kraftfull inbromsning, en mycket kort svarstid och ett konstant bromsarmslopp.

Brembo fasta bromsok finns i versioner med radiell eller axiell montering, medan de flytande bromsoken finns i versioner med en eller två kolvar. För de sportiga modellerna används istället den exklusiva tekniken med helgjutna bromsok, som garanterar maximal prestanda och en mycket reducerad vikt.
Brembo bromsok tillverkas av smält aluminium som oxideras med olika färgsättning (svart, guld, aluminium, titan) och med ett speciellt öga för design som ger ett alltid lika attraktivt utseende till den motorcykel som har dem monterade.
Bromsok för motorcykel Brembo Aftermarket
Helgjutet bromsok M50
M50 är det helgjutna Brembo bromsoket som monterades för första gången år 2011 på en Ducati 1199 Panigale, och bokstaven M står för Monoblocco (helgjutning) - den teknik som Brembo med stor succé introducerade 1994 på den italienska Moto GP-tävlingen. Tekniken går ut på att ta fram en stomme för bromsoket ur en hel bit aluminium för att få fram en optimerad styvhet.
 
Sekretesspolicy">