Delta i en Utbildning och bli Brembo Expert

Avancerad utbildning i bromssystem

Brembo Expert
Utbildningerna organiseras i samarbete med Brembos officiella distributörer
Genom anpassning till behoven hos enskilda yrkesverksamma, är varje utbildning skräddarsydd. Bromssystemet och dess komponenter presenteras och förklaras med interaktiva enheter som är enormt effektiva. ämnena spänner från design till produktion och från montering till underhåll, med massor av hemligheter och lösningar för specifika tekniska problem.
Certifiering
Alla deltagare får tillgång till Brake System Academy, som innehåller både huvudteman som behandlas under kursen men även specialinnehåll, en gadget och kurscertifikat.
En Brembo Expert-utbildare
Brake System Academy
skivan Brake System Academy innehåller filmer, 3D-animeringar och grafik som illustrerar produktion, drift och installation av alla komponenter. Det är en komplett och mångsidigt verktyg, som lämpar sig antingen för eget bruk, till utbildning i klassrummet, fri navigering eller vägledd och förklarad användning, med talad text på flera språk och animerat innehåll.
Innehållet omfattar olika bromssystem och deras komponenter, drift, utveckling, design, tillverkning, test och, underhåll samt kritiska insikter och olika extra fördjupningar.
Användning av logotypen Brembo Expert är endast tillåtet med förhandsgodkännande av Brembo kommunikationsavdelning, vilken under alla omständigheter förbehåller sig rätten att när som helst återkalla tillåtelsen.
Sekretesspolicy">