Tjänster efter utbildningen

Brembo Expert Utbildning

Brembo Expert
Genom att delta i den av Brembo organiserade utbildningen kan du ansluta dig till Brembo Expert-världen.
Vi ställer våra kunskaper som en ledare inom bromssystem till ditt förfogande, vilket ger dig möjlighet att förbättra dina kunskaper och färdigheter genom deltagande i en Brembo-utbildning och garanterar tillgång till exklusivt innehåll reserverat för reservdelsfackmän.
Är du redan en Brembo Expert?
Gå in i din profil för att få tillgång till exklusivt reserverat innehåll för reservdelsfackmän som dig. Om du inte har ett lösenord klicka här
Upptäck fördelarna med att vara en Brembo Expert
Training Brembo Expert
Exklusiva videofördjupningar
Videofördjupningarna tillåter dig att förbli uppdaterad om de nya teknologierna för att erbjuda våra kunder rätt tekniskt stöd och garantera en högkvalitativ service.
Training Brembo Expert
Tekniska fördjupningar
Förbli uppdaterad tack vare tekniska fördjupningar och få åtkomst till kvalificerande dokument såsom handböcker och tekniska bulletiner.
Training Brembo Expert
Brake System Academy
Utbildningen fördjupar de mest tekniska detaljerna om komponenterna i bromssystemet, hur de fungerar och deras underhåll.
Training Brembo Expert
Synlighet på Brembos karta
Tack vare markörerna på Brembos karta kommer ditt företag att omgående vara synligt för alla.
Training Brembo Expert
Direktkontakt med Brembos fackmän
Fackmännen på tekniska och kvalitetskontrollavdelningen står till förfogande för att hjälpa dig vid hantering av olika situationer som kan uppstå vid användning av Brembos produkter.
Training Brembo Expert
Dedikerat material
Det dedikerade materialet för återförsäljningsställen inbegriper en rad verktyg som utarbetats tillsammans med Brembos tekniker och en exklusiv personlig klädlinje som garanterar omedelbar identifierbarhet.
Sekretesspolicy">