Logo Brembo Upgrade

Bromsvätska

Lämplig i alla förhållanden

 

Tillförlitlighet och hög kvalitet

Brembo SPORT | EVO 500++-bromsvätska är idealisk under alla förhållanden och passar alla, från vardagskörning till icke-professionell intermediär användning på banan.
 
Detta är en tillförlitlig vätska av hög kvalitet som förbättrar pedalkänslan och ger konsekvent bromsprestanda utan frekventa inspektionsintervall som krävs för en komplett bromsvätska för racing.
Formulerad för riktiga entusiaster
  • Lämplig för användning i bromssystem som är konstruerade för icke-mineraliska vätskor.
  • Speciellt utformad för att uppfylla förväntningarna hos entusiaster som kräver mycket av sitt system.
  • Överstiger kraven i specifikationen U.S. FMVSS No.116 DOT 3 och DOT 4, SAE J1703, SAE J1704 och ISO 4925 (klass 3 och 4).
  • Kompatibel med andra DOT 3, DOT 4 och DOT 5.1 bromsvätskor, så länge de överensstämmer med ovanstående specifikation.
Av säkerhetsskäl rekommenderas det att du byter bromsvätska minst en gång per år. Inte lämplig för fordon med mineraloljesystem. Färgskala: utseende från transparent till bärnstensfärgad. På en ny bromsvätska kan färgen skilja sig från sortimentet när den hälls ut från den förseglade flaskan, men prestandan förblir densamma.


Ladda ned säkerhetsdatablad
Förpackning av SPORT | EVO 500++ bromsvätska
 
Logotyp för specialanpassat kluster
Personer som väljer en specialanpassad motorcykel tycker inte om att lämna något åt slumpen och det inkluderar kläder och hjälm. Samma uppmärksamhet på detaljer kännetecknar de reservdelar som de väljer till sin motorcykel. Deras val är långt från impulsköp. Istället analyserar de alternativen som är tillgängliga på marknaden och ber ofta om råd från personer som delar deras specialanpassade kultur. Den vikt de lägger vid stil – unik och raffinerad om möjligt – får inte distrahera från det faktum att det rör sig om bromskomponenter. Det betyder att prestanda och tillförlitlighet inte kan undervärderas. Produkterna i Brembos serie Custom UPGRADE är oöverträffade i det området.
Logotyp för Road-kluster
Personer som kör motorcykel på vägen varje dag har andra behov än de som bara använder dem på banan. Trafik- och vägförhållanden, men även slingrande vägar och till och med vädret påverkar förarnas humör, som behöver ett specifikt bromssystem för att verkligen njuta av att köra en tvåhjuling. 
Även om fullständig prestanda alltid är viktigt, är tillförlitlighet, effektivitet i alla miljöer, hållbarhet och körkomfort viktigare. Produkterna i Brembos serie Road UPGRADE säkerställer allt detta.
Logotyp för Road racing-kluster
Alla som är involverade i Superbike-racing vet att innan man söker efter mer kraft och vridmoment måste bromssystemet ge maximal bromseffektivitet. Orsaken är självklar: även de system som presterar bäst har betydande förbättringsmarginaler tack vare produkterna i racingsortimentet Brembo UPGRADE.
Detta sortiment baseras på den erfarenhet som Brembo har fått på banorna runt om i världen, som nu är synonymt med framgång, vilket framgår av de 33 förarnas världsmästerskapstitlar i 500-MotoGP och de 30 förarnas titlar i Superbike-världsmästerskapet som vunnits av motorcyklar utrustade med Brembo-delar.
Logotyp för Off-Road-kluster
De lägre hastigheterna, fordonets lättare vikt och ojämna underlag gör att den som kör på en grusväg inte behöver samma bromskraft som den som kör motorcykel på asfalt. Detta betyder dock inte att bromssystemet är mindre viktigt under off-road-körning än körning på bana eller väg.
Tvärtom kan externa element som sand, gräs och lera störa bromssystemet som därför behöver komponenter som är absolut tillförlitliga. Lätt vikt och körkänsla är viktiga egenskaper som alla produkterna i Brembos UPGRADE Off-Road-sortiment har gemensamt
Sekretesspolicy">