Logo Brembo Upgrade

Hjul

Specialanpassad

Cluster Custom

Där styvhet möter smidighet

Ett av de viktigaste varumärkena som finns i Brembo-koncernen är Marchesini, en ledare inom forskning, design och utveckling av hjul för motorcyklar för både världsmästerskap och användning på väg. Samarbetet med Brembo om teknisk innovation, forskning om material och tillverkningsprocesser har resulterat i ikoniska produkter som är eftertraktade av tusentals entusiaster med anledning av sina unika egenskaper.

Varje motorcyklist känner till vikten av lätthet och värdet av styvhet. Marchesini är en mästare inom båda disciplinerna, men även inom design vilket framgår av M10RC Kompe. De tio aluminiumhjulen tillverkas med användning av en flerriktad smidesprocess och finns tillgängliga i en målad och anodiserad version. Ekrar med varierande tjocklek och avsmalnande ribbstruktur ger hög styvhet utan att öka hjulets totala vikt. Mindre vikt uppskattas eftersom, då detta är en ofjädrad vikt, hjulen påverkar fordonets totala smidighet och därmed acceleration och när man kör in i kurvorna.
 
De tio ekrarna och de valda färgerna är en perfekt matchning för stilen hos nästan alla specialanpassade motorcyklar på marknaden. Allt detta görs utan att behöva uppoffra någonting vad gäller säkerhet som garanteras av de strikta kontrollerna och de många testerna som utförs på varje hjul.
Marchesini M10RC Kompe, svarta motorcykelfälgar med 10 ekrar
Sekretesspolicy">