Logo Brembo Upgrade

Hjul

Racing

Cluster OffRoad

Där styvhet möter smidighet

Ett av de viktigaste varumärkena som finns i Brembo-koncernen är Marchesini, en ledare inom forskning, design och utveckling av hjul för motorcyklar för både världsmästerskap och användning på väg. Samarbetet med Brembo om teknisk innovation, forskning om material och tillverkningsprocesser har resulterat i ikoniska produkter som är eftertraktade av tusentals entusiaster med anledning av sina unika egenskaper.
 
För särskilt krävande användning, såsom på SuperMotard- och Off-Road-banor, har Marchesini utformat specialanpassade hjul. Ekerhjulen för SuperMotard-banor erbjuder hög styvhet, låg vikt och minimal tröghet, medan ekerhjulen för motocross har ett starkt tekniskt innehåll för att optimera och modernisera arkitekturen hos traditionella ekerhjul. Med hjulen som är dedicerade för SuperMotard- och Off-Road-banor, som är resultatet av kontinuerlig forskning och en inriktning mot experiment, visar Marchesini återigen sin förmåga att anpassa sin erfarenhet och sitt kunnande till de mest olika kraven.
M10RR Kompe Motard
Detta hjul i ett stycke, utvecklat specifikt för SuperMotard-tävlingar, uttrycker bäst Marchesinis naturliga kapacitet för framsteg och avancemang.

Jämfört med vanliga ekerhjul har M10RR många fördelar. Den höga minskningen av vikt och rullande tröghet, båda runt 15 %, förbättrar avsevärt hanteringen av motorcykeln i svängar och tack vare minskningen av den gyroskopiska effekten reduceras broms- och accelerationssträckorna. Dessutom innebär användningen av slanglösa däck en ytterligare viktminskning och ingen risk för punktering.

Ökningen av hjulets böj- och vridstyvhet, ungefär 100 %, förbättrar körningen längs slingrande rutter som är typiska för SuperMotard.
 
Baserat på allt detta är det endast naturligt att Marchesini har dominerat AMA-världsmästerskapen under flera år samt vunnit flera gånger i Los Angeles X-Games.
Marchesini M10RR Kompe, svarta motorcykelfälgar med 10 ekrar
Sekretesspolicy">