Logo Brembo Upgrade

Hjul

Racing

Cluster Racing

Innovation och teknik

Ett av de viktigaste varumärkena som finns i Brembo-koncernen är Marchesini, en ledare inom forskning, design och utveckling av hjul för motorcyklar för både världsmästerskap och användning på väg. Samarbetet med Brembo om teknisk innovation, forskning om material och tillverkningsprocesser har resulterat i ikoniska produkter som är eftertraktade av tusentals entusiaster med anledning av sina unika egenskaper. ​​
 
​Varje motorcyklist känner till vikten av lätthet och värdet av styvhet. Denna kombination, parkopplad med en omisskänlig stil, har alltid kännetecknat varumärket Marchesini, vilket demonstreras av M7RS Genesi, tillverkat med hjälp av toppmodern design, strukturanalys och testmetoder.
 
De använda materialen, den flerriktade smidesprocessen och användningen av optimerade matriser på den slutliga hjulgeometrin resulterar i ett extremt lätt hjul. Viktminskningen jämfört med originalutrustningen varierar från 2,8 kg till 5,8 kg beroende på motorcykelns modell.
 
Detta är en stor skillnad upp till 26-41 % vilket avsevärt ökar accelerationen, minskar bromssträckan och medger snabbare svängning i kurvor. Allt detta görs utan att behöva uppoffra någonting vad gäller säkerhet som garanteras av de strikta kontrollerna och de många testerna som utförs på varje hjul.
 
Till en lägre kostnad kan du köpa hjulet M7RS Genesi som är försett med de ikoniska 7 ekrarna och använder aluminium istället för magnesium. Även här garanterar den flerriktade smidesprocessen och användningen av optimerade matriser en viktminskning på 16-33 %.
 
Hjulet M10RS är tillgängligt för dem som önskar smidd magnesium men även en mer traditionell utformning. Användningen av ytterligare 3 ekrar resulterar i en liten ökning av vikten som dock är 25-40 % lägre än OE-hjulens vikt.
 
Marchesini M7RS Genesi, svarta motorcykelfälgar med 7 ekrar
Sekretesspolicy">