Logo Brembo Upgrade

UPGRADE

värld

En exklusiv värld av unika detaljer, engagemang, kvalitet och extrem prestanda.

I sortimentet Brembo UPGRADE kan alla hitta det som passar bäst för deras motorcykel. Det spelar ingen roll om du söker efter design för din ”specialanpassade look”, för vilken du hittar
målade eller kromade ytor, avsiktligt exponerade metallbearbetade ytor som är polerade eller borstade. Om du letar efter den bästa banprestandan, kommer hela produktsortimentet att tillfredsställa ditt behov och din önskan att UPGRADE.
 
Logotyp för specialanpassat kluster
Custom
Den omisskännliga Brembo-stilen på din specialanpassade motorcykel
Personer som väljer en specialanpassad motorcykel tycker inte om att lämna något åt slumpen och det inkluderar kläder och hjälm. Samma uppmärksamhet på detaljer kännetecknar de reservdelar som de väljer till sin motorcykel. Deras val är långt från impulsköp. Istället analyserar de alternativen som är tillgängliga på marknaden och ber ofta om råd från personer som delar deras specialanpassade kultur.​ Den vikt de lägger vid stil – unik och raffinerad om möjligt – får inte distrahera från det faktum att det rör sig om bromskomponenter. Det betyder att prestanda och tillförlitlighet inte kan undervärderas. Produkterna i Brembos serie Custom UPGRADE är oöverträffade i det området.
Logotyp för Road-kluster
road
Upplevelsen av Brembo är inom räckhåll
Personer som kör motorcykel på vägen varje dag har andra behov än de som bara använder dem på banan. Trafik- och vägförhållanden, men även slingrande vägar och till och med vädret påverkar förarnas humör, som behöver ett specifikt bromssystem för att verkligen njuta av att köra en tvåhjuling. Även om fullständig prestanda alltid är viktigt, är tillförlitlighet, effektivitet i alla miljöer, hållbarhet och körkomfort viktigare. Produkterna i Brembos serie Road UPGRADE säkerställer allt detta.
Logotyp för Road racing-kluster
Racing
Mer än 40 år av racingerfarenhet i en låda
Alla som är involverade i Superbike-racing vet att innan man söker efter mer kraft och vridmoment måste bromssystemet ge maximal bromseffektivitet. Orsaken är självklar: även de system som presterar bäst har betydande förbättringsmarginaler tack vare produkterna i racingsortimentet Brembo UPGRADE. Detta sortiment baseras på den erfarenhet som Brembo har fått på banorna runt om i världen, som nu är synonymt med framgång, vilket framgår av de 33 förarnas världsmästerskapstitlar i 500-MotoGP och de 30 förarnas titlar i Superbike-världsmästerskapet som vunnits av motorcyklar utrustade med Brembo-delar.
Logotyp för Off-Road-kluster
Off-road
Brembos äventyrliga anda för skrovliga däck.
De lägre hastigheterna, fordonets lättare vikt och ojämna underlag gör att den som kör på en grusväg inte behöver samma bromskraft som den som kör motorcykel på asfalt. Detta betyder dock inte att bromssystemet är mindre viktigt under off-road-körning än körning på bana eller väg. Tvärtom kan externa element som sand, gräs och lera störa bromssystemet som därför behöver komponenter som är absolut tillförlitliga. Lätt vikt och körkänsla är viktiga egenskaper som alla produkterna i Brembos UPGRADE Off-Road-sortiment har gemensamt.
 
 
 
 
Sekretesspolicy">