Logo Brembo Upgrade

Bromsbelägg

Användning på väg

Cluster Road

Maximal friktion och noll bromsfading

Bromsbeläggen är de minsta solida komponenterna i bromssystemet men en av de mest utsatta för påfrestning och det är därför grundviktigt att välja rätt sammansättning. Detta är särskilt viktigt om du är van vid att resa hundratals mil åt gången eller tusentals mil per år.
För banentusiaster som även använder sina motorcyklar på en vanlig väg har Brembo tagit fram det nya bromsbelägget Z10 tillgängligt för de mest populära supersportmotorcyklarna. Detta är den nya alternativa sammansättningen för de ikoniska Z03 och Z04, vilket framgår av det särskilt konkurrenskraftiga priset.
Bromsbelägg för motorcykel för användning på väg
Sammansättning
De är tillverkade av sintrat material och består av speciella sammansättningar som agglomeras genom en limfri sintringsprocess. Med anledning av de använda sammansättningarna är friktionskoefficienten högre än 0,7 redan vid 50 °C och sjunker inte under detta tröskelvärde förrän en temperatur på 400 °C uppnås.
Smörjmedlen som tillsätts i den inledande sammansättningen garanterar en konsekvent, mjuk bromsning även när bromsskivornas temperaturer är höga. Detta gör att bromsfading, dvs. förlust av bromseffektivitet, är mindre sannolikt. Abrasiva material hjälper till med att upprätthålla höga friktionsnivåer genom att hålla bromsskivorna rena och ta bort ansamlingar på bromsytan.
 
 
Sekretesspolicy">