Logo Brembo Upgrade

Bromsskivor

Starka och lätta

Cluster Road

Ett koncentrat av Brembo-teknik

Bromsskivorna Brembo Racing UPGRADE, utformade och testade för att fungera bäst med bromsbeläggen, kombinerar effektiv och konsekvent prestanda under extrem användning med en avsevärd låg vikt. Materialen och de speciella processerna som används garanterar en betydande ökning av bromskraften, extremt motstånd mot långvarig termisk/mekanisk påfrestning och absolut enhetlig prestanda.
Bromsskivorna Brembo, med sin omisskänliga racerlook, erbjuder högsta prestanda i varje situation.
Bromsskivor T-drive för motorcykel
T-drive
Bromsskivorna T-Drive kommer från erfarenheten av MotoGP och Superbike och är lätta att urskilja genom kopplingen mellan band och nav som har erhållits med åtta T-stift för att ersätta de konventionella drivspärrarna.

Genom en specifik studie av toleranserna visar att denna konfiguration inte bara leder till en viktminskning, utan också möjliggör både en axiell och radiell flytande rörelse som kan överföra större bromsmoment.

Den här bromsskivan erbjuder även utmärkt motstånd mot termisk/mekanisk påfrestning, särskilt under extrema användningsförhållanden, såsom under tävlingar.
Bromsskivorna T-drive är tillgängliga för de populäraste maxisportmodellerna utan behov av modifieringar.
Bromsskivor Supersport för motorcykel
Supersport
Bromsskivorna Supersport utvecklades för ett erbjuda högsta prestanda, både på vägen och på banan för de populäraste europeiska och japanska maxisportmotorcyklarna. I kombination med bromsbeläggen Brembo Z04 har dessa bromsskivor vunnit flera Supersport-världsmästerskap.

Bromsskivorna Supersport är tillgängliga med en 34 mm hög bromsyta och en tjocklek reducerad till 5,5 mm, utbytbara med originalen utan behov av modifieringar.
 
De är helt flytande och består av värmebehandlade stålband som tål extrema termomekaniska påfrestningar, och navet av aluminiumlegering är snidat från ett råämne.
Sekretesspolicy">