Logo Brembo Upgrade

Hjul

Väg

Cluster Road

Unik lätthet

e största motorcykeltillverkarna och motorsportteamen i världen kräver alltid det bästa. Det är därför de väljer Marchesini Racing.  
Styrkan hos Marchesini är den låga vikten hos deras produkter som erhålls genom flerriktad smidesprocess som är en ny produktionsteknik för anmärkningsvärd styvhet och mekanisk styrka 
tillsammans med en avsevärd viktminskning.
Det sistnämnda är en avgörande faktor för att ökaprestandan. Lättlegeringshjulet, av magnesium eller aluminium, minskar den gyroskopiska effekten och tröghetsmomentet till förmån för respons och manövrerbarhet.

Detta medger bättre accelerations- och bromsprestanda. På samma sätt sker ändringen av riktning snabbare. Varje detalj avslöjar en utmärkt produkt och det är därför som hjulen Marchesini Racing uteslutande är lackerade med flytande färg.
Jämfört med klassisk pulverlackering garanterar denna premiumprocess ytterligare viktminskning och överlägset utseende.
Marchesini Racing guldfärgad fälg med 10 ekrar
Design och stil
Det är en fråga om stil. För alla motorcykelentusiaster är Marchesini-hjulens design distinkt och unik. Designen hos hjulet med 10 ekrar är en tidlös klassiker med sin karakteristiska Y-form. De är en favorit bland motorcykelentusiaster i alla åldrar med olika bakgrund, en distinkt produkt som har gjort Marchesini känd över hela världen.
 
Marchesini använder all färdighet och kreativitet för att alltid söka efter nya lösningar. Resultatet är det innovativa, högpresterande hjulet med 7 ekrar, utformat för racing, som kombinerar teknik och hög prestanda med en modern, aggressiv look.
Magnesiumhjul
Designen hos hjulen Marchesini Racing är ett verkligt varumärke. Versionen med 10 ekrar av smidd magnesium med en karakteristisk Y-form och den högpresterande och innovativa versionen med 7 ekrar föredras av de bästa teamen i MotoGP, Superbike- och Endurance-världsmästerskapen. Tillförlitlighet, lätthet och säkerhet garanteras av den totala kontrollen över magnesiumlegeringens tillverkningsprocess. Hjulen Marchesini Racing av flerriktad smidd magnesium erbjuder bästa prestanda eftersom de är de lättaste, styvaste och effektivaste på racingmarknaden. Den mekaniska bearbetningen på hela ytan, liksom överhäng och obalanser som är nära noll, är resultatet av de extremt strikta laboratorietesterna som utförs internt. Hjulen levereras redo för montering kompletta med flänsar för bromsskivhållare, kedjehjul, yttre bussning och inre avståndsbricka som alla är utskurna ur ett valsämne av aluminium.
Marchesini Racing aluminiumfälg med 7 ekrar
Aluminiumfälgar
Dessa är aluminiumlegerade hjul som tillverkas genom flerriktad smidning och är tillgängliga med tio eller sju ekrar. Trots den avsevärda viktminskningen jämfört med originalhjulet gör deras anmärkningsvärda sido- och vridhållfasthet dem till den perfekta lösningen för att tillverka specialmotorcyklar och motorcyklar för körning på bana. Aluminiumhjulen är utbytbara med originalhjulen, med undantag för kedjehjulet som måste ersättas med en modell som uppfyller Marchesinis standard.
Sekretesspolicy">