06 oktober 2020

Brembo Days: brake the silence, shape the future

Nu startar det digitala Aftermarket-eventet på den nya plattformen Brembo Next

Nu mer än någonsin engagerar Brembo sig för att hålla relationen till kunderna levande, genom mediernas värld och direkt riktat till allmänheten. Därför har vi skapat den digitala plattformen Brembo Next (www.brembonext.com), som redan är en del av företagets nya vision, "Turning Energy Into Inspiration", som vi vill använda för att öka vår konkurrenskraft i det långa loppet inom fordonssektorn.

Brembo Next kommer från och med idag att vara värd för Brembo Days: fyra dagar för yrkesfolk och intresserade av Aftermarketsektorn, och alla kan där komma och upptäcka Brembos produktutbud på ett fullständigt innovativt sätt.

Genom att gå in i området kallat Experience kan användaren välja mellan fyra avsnitt, för att interagera och upptäcka produkterna i Brembo Aftermarket:
  • I Fokus
  • Design och Prestanda
  • Komfort och Säkerhet
  • Hydraulik

Och det är inte allt: användaren kan även "manipulera" 3D-render för produkterna, se på videor i högupplösning och även webinars som planeras dagligen och som finns tillgängliga i hela 10 olika språk - och dessutom finns ett kul minigame att leka med.

Plattformen har dessutom ett reserverat Live-område med virtual rooms för möten som är reserverade för våra partners.
 
Brembo Days
 
Sekretesspolicy">