30 augusti 2021

Brembos Premium-utbud visas på MIMS i Moskva

Den stora ryska utställningen för Aftermarket-produkter och verkstadsutrustning är tillbaka.

Moskva Expocentre fanns även den stora Brembo-montern på över 75 kvadratmeter, som från 23 till 26 augusti presenterade 2021 års utgåva av utställningen ”MIMS – Automechanika Moscow”, det största ryska evenemanget för Aftermarket och verkstadsutrustning, tillbaka efter den digitala upplagan 2020.

Ryssland har 150 miljoner invånare och är den näst största europeiska fordonsmarknaden, strax efter Tyskland, med över 50 miljoner fordon på vägarna inklusive bilar, lastbilar och lätta nyttofordon, vilket gör Ryssland till en fantastisk eftermarknad. Över 20 % av hela den nationella eftermarknaden är koncentrerad enbart till storstadsregionen i Moskva, och huvudstaden utgör en viktig inkörsport inte bara till den enorma lokala marknaden, utan även till Kazakstan, Ukraina, Vitryssland och de baltiska staterna.

Det är i detta scenario som Brembo-montern spelade en ledande roll. Den betonade koncernens förstklassiga image på eftermarknaden, tack vare kunskapsöverföringen från originalutrustningsprodukter till eftermarknaden, med hjälp av de största globala bilaktörerna; förmedlade viktiga budskap för att understryka Brembos position som ett toppmärke, ledande inom bromssystem, och ett stort varumärke med ett brett utbud av ett stort antal produkter för alla typer av fordon.

De viktigaste Aftermarket-skivorna presenterades (från Xtra-sortimentet till Co-Cast och PVT Plus), tillsammans med utbudet av Brembo-bromsbelägg, B-Quiet-smörjmedel, Premium-bromsvätska, hydraulkomponenter och reparationssatsen för bromsok. Besökare kunde också beundra ett komplett F1 -bromssystem och ett CCM-system.
Den senaste upplagan av Mims, 2019, lockade ca 29 000 besökare med över 1 400 utställare från 36 länder, på ett utställningsområde på 50 000 kvadratmeter, med produkter och tjänster relaterade till produktsektorerna Parts & Components, Electronics & Systems, Repair & Maintenance, Accessories & Tuning, Service station & Car wash, IT & Management. 
 
Sekretesspolicy">