Jag har hittat två bromsskivor som verkar exakt likadana. Hur väljer jag rätt artikelnummer?

Innan du köper en Brembo-produkt ska du kontrollera att den är kompatibel med din bil. Hur och var du hittar nödvändig information för att kontrollera kompatibiliteten.

Om sökfunktionen i Brembo-produktkatalogen, som används med filtren ”Fordon” eller ”Registreringsnummer” (väljs med knapparna längst upp till höger), hittar mer än ett artikelnummer för samma produktkategori (t.ex. skivor, belägg, Brembo Max-skivor osv.), kontrollera texten i den sista kolumnen till höger som heter ”Fordonsinformation”.

För vissa modeller beror den korrekta reservdelen på vissa specifika egenskaper hos själva fordonet. Så, om sökfunktionen ger ett resultat med mer än ett alternativ, ska du kontrollera informationen i kolumnen ”Fordonsinformation” och jämföra den med informationen i bilens användarhandbok. Den här informationen är för närvarande endast tillgänglig på engelska.

Kolumn för fordonsinformation

Om kolumnen inte innehåller någon information, innebär det förmodligen att komponenten har en oljad variant och en UV-belagd variant.

Det är viktigt att du väljer rätt produkt för din bil så att bromssystemet fungerar som det ska. Se till att välja rätt artikelnummer.

Är det något annat du vill fråga oss?

Kontakta Brembo tekniksupport. Våra tekniker kommer att kontakta dig så snart som möjligt!
Gå tillbaka till innehållsförteckningen
Hur väljer man rätt produkt
Läs nästa artikel
Är Brembo reservdelar utbytbara och kompatibla med OE komponenter?
Sekretesspolicy">