PR ve ORGA numaraları nedir?

Bir Brembo ürünü almadan önce her zaman ürünün arabanızla uyumlu olduğundan emin olun. Bazı durumlarda PR ve ORGA numaraları uyumluluk durumunu kontrol etmenize yardımcı olabilir.
 
İhtiyaç duyduğunuz bileşeni bulmak için Brembo ürün kataloğu arama işlevini kullandığınızda, bazen farklı ürün numaralarından oluşan bir liste elde edebilirsiniz. Ardından bu listeden arabanız için uyumlu bileşeni seçmeniz gerekir.
 
 
Hangi bileşenin uyumlu olduğunu kontrol etme.
 
“Araç bilgileri” sütunu mevcut parça numaraları arasından doğru parça numarasını seçmenizi sağlayan ek ürün bilgilerini içerir. Bunlar PR ve ORGA numaralarını içerir.

PR numaraları ("Primärausstattung" = "orijinal ekipman") VAG (Volkswagen/Audi Group) araçları için belirli yedek parçaları tanımlar. Bu numaralar araç kimlik bilgilerini içeren etiketlerde veya aracın servis kılavuzunda bulunabilir.

ORGA numaraları PSA grubu araçların belirli yedek parçalarını tanımlar. ORGA numaralarının ilk 4 rakamı araç kimlik etiketinde de bulunabilir.
 
Araç bilgileri belirtilir, PR numaraları tanımlanır
PR numaraları
 
ORGA numaralarını tanımlayarak araç bilgilerini gösterir
ORGA numaraları
 
Araç bilgilerini gösteren sütun
"Araç bilgileri" sütunu
Frenleme sisteminizin doğru çalışması amacıyla doğru ürünü seçmeniz son derece önemlidir. Lütfen doğru parça numarasını seçtiğinizden emin olun.
 
 
 

Sormak istediğiniz başka bir şey var mı?

Brembo teknik destek ekibiyle iletişime geçin. Teknisyenlerimiz sizinle en kısa zamanda iletişime geçecek.
Dizine geri dön
Doğru ürünü seçme
Sonraki makaleyi oku
Arabam için en iyi seçenek nedir, Max mı yoksa Xtra diskler mi?
Gizlilik Politikası">