Är Brembo reservdelar utbytbara och kompatibla med OE komponenter?

Alla Brembo reservdelar är OE-likvärdiga enligt EG-förordningen 461/2010, vilket innebär att de är helt utbytbara och kompatibla med originalkomponenterna på din bil.
 
Brembo reservdelar till din bil motsvarar originalreservdelar, vilket innebär att de kan användas för att ersätta den aktuella originalkomponenten. Detta överensstämmer med EG-förordningen 461/2010, som tillåter användning av OE-likvärdiga komponenter för underhåll av fordon, även under garantiperioden, utan att äventyra garantins giltighet.
 
Brembo har över 50 års erfarenhet som partner till världens mest prestigefyllda biltillverkare och utvecklar och tillverkar sina produkter för eftermarknaden med samma omsorg och precision som för originalreservdelar.
 
Alla Brembo produktionsanläggningar där både OE-produkter och reservdelar tillverkas är godkända av de berörda biltillverkarna.

Från projektering och konstruktion till gjutning, från bearbetning till distribution och från utveckling av friktionsmaterial till pressningsförfarandet, Brembo övervakar noggrant varje steg i produktionsprocessen för att se till att produkterna uppfyller de mest krävande kvalitetsstandarderna från världens ledande biltillverkare.
 
Brembofabrik där produktionslinjens löpande band och de maskiner som används visas

Är det något annat du vill fråga oss?

Kontakta Brembo tekniksupport. Våra tekniker kommer att kontakta dig så snart som möjligt!
Gå tillbaka till innehållsförteckningen
Hur väljer man rätt produkt
Läs nästa artikel
Typgodkännande för Brembo Max- och Brembo Xtra-bromsskivor
Sekretesspolicy">