Rem- en koppelingspompen

Lichtgewicht en sterk

Modulariteit onder alle gebruiksomstandigheden

De Brembo rempompen garanderen een altijd onmiddellijke en moduleerbare remwerking, onder alle gebruiksomstandigheden. Ook de ergonomie is zorgvuldig bestudeerd, om altijd het beste lineaire gedrag te garanderen.
Deze items zijn gemaakt van gegoten of spuitgegoten aluminium, een materiaal dat zorgt voor een licht gewicht, kracht en optimale esthetische afwerkingen; ze worden zowel met gescheiden als geïntegreerd reservoir geproduceerd. De productie van Brembo omvat voorste pompen, radiaal of axiaal, achterste pompen en koppelingspompen.
Rempompen motoren Brembo Aftermarket
Waarom Brembo
De rempompen van Brembo onderscheiden zich vooral door hun bijzondere modulariteit.
 
Dankzij de ervaring opgedaan in het ontwerp van hydraulische, kinematische en ergonomische componenten was het mogelijk om de wrijvingen aanwezig in de bewegingen aanzienlijk te verminderen en om een hogere buigvastheid te verkrijgen.

Het resultaat is een uitstekende lineariteit tussen de door de bestuurder op de hendel toegepaste kracht en de remrespons, waardoor de remactie een unieke en onovertroffen feeling krijgt.
Koppelingspompen
De koppelingspompen garanderen voor de gebruikers nauwkeurige en constante prestaties.
De ergonomie van de hendel, gecombineerd met de perfecte kinematica van het hendel-/hulssysteem, zorgt ervoor dat er voor de activering minder kracht nodig is.
Privacybeleid">