Post Training services

Brembo Expert Training

Brembo Expert
Door deelname aan de door Brembo georganiseerde training kunt u deel uitmaken van de wereld van Brembo Expert.
Wij stellen u onze competentie als marktleider op het gebied van remsystemen ter beschikking door u de mogelijkheid te geven, uw competentie te verdiepen door deel te nemen aan een Brembo-training en u toegang te verlenen tot exclusieve, voor professionals op het gebied van reserveonderdelen gereserveerde inhoud.
Bent u reeds Brembo Expert?
Ga naar uw profiel voor toegang tot exclusieve gereserveerde inhoud voor professionals op het gebied van reserveonderdelen zoals u. Wanneer u nog niet over een wachtwoord beschikt, klikt u hier
Ontdek de voordelen die de titel van Brembo Expert met zich meebrengt
Training Brembo Expert
Exclusieve instructievideo's
Onze instructievideo's houden u op de hoogte van nieuwe technische ontwikkelingen, zodat u uw klanten technische ondersteuning en service van topkwaliteit kunt bieden.
Training Brembo Expert
Kennisdocumenten
Blijf op de hoogte dankzij onze kennisdocumenten en raadpleeg onze gespecialiseerde documentatie, zoals gebruiksaanwijzingen en technische bulletins.
Training Brembo Expert
Brake System Academy
De training verhoogt uw kennis over de technische details, de werking en het onderhoud van de verschillende componenten van het remsysteem.
Training Brembo Expert
Zichtbaarheid op Brembo-kaart
Dankzij de aanwijzer op de Brembo-kaart is uw bedrijf direct voor iedereen zichtbaar.
Training Brembo Expert
Direct contact met de experts van Brembo
De professionals van onze technische dienst en afdeling kwaliteitsbewaking staan voor u klaar om u te helpen met eventuele vragen over het gebruik van Brembo-producten.
Training Brembo Expert
Speciaal materiaal
Het speciale materiaal voor verkooppunten bestaat uit een set instrumenten die zijn ontwikkeld in samenwerking met de technici van Brembo en een exclusieve lijn bedrijfskleding die een directe herkenbaarheid garandeert.
Privacybeleid">