Post Training services

Brembo Expert Training

Door deelname aan de door Brembo georganiseerde training kunt u deel uitmaken van de wereld van Brembo Expert.
Wij stellen u onze competentie als marktleider op het gebied van remsystemen ter beschikking door u de mogelijkheid te geven, uw competentie te verdiepen door deel te nemen aan een Brembo-training en u toegang te verlenen tot exclusieve, voor professionals op het gebied van reserveonderdelen gereserveerde inhoud.
Bent u reeds Brembo Expert?
Ga naar uw profiel voor toegang tot exclusieve gereserveerde inhoud voor professionals op het gebied van reserveonderdelen zoals u. Wanneer u nog niet over een wachtwoord beschikt, klikt u hier
Ontdek de voordelen die de titel van Brembo Expert met zich meebrengt
Training Brembo Expert
Exclusieve videotutorials
Met de tutorials kunt u opde hoogte blijven van nieuwe technologieën voor het bieden van de gepaste technische support aan de klant en het garanderen van een dienstverlening van hoge kwaliteit.
Training Brembo Expert
Verbetert uw kennis
Blijf op de hoogte dankzij technische analyses en krijg toegang tot uiterst kwalificerende documenten, zoals gebruiksaanwijzingen en technische bulletins.
Training Brembo Expert
Speciaal materiaal
Vraag het originele Brembo-materiaal en de instrumenten aan die werden bedacht en ontwikkeld in samenwerking met de technici van Brembo, voor verbetering van en ondersteuning bij uw werk.