App Bremboparts

Brembo's aftermarket-catalogus nu ook in mobiele versie

Beschikbaar voor iOS- en Android.

De nieuwe app Brembo Parts, die gratis is te downloaden vanuit de App Store en Google Play, maakt het mogelijk in de catalogus te zoeken op model, code, kenteken (alleen Frankrijk, Italië en Verenigd Koninkrijk & Ierland), KBA (Duitsland) en afmetingen binnen de meest gangbare productcategorieën: remschijven, remblokken en remtrommels/remschoenen.

De app is volledig geïntegreerd met Brembo's online-catalogus: de gegevens worden in realtime gesynchroniseerd, waardoor ze altijd up-to-date zijn. 
App Brembo Parts
Alle voordelen van de app brembo parts op een rij
Intuïtieve en directe navigatie
Intuïtieve interface voor snel zoeken naar de juiste onderdelen
Volledig overzicht
De pagina met resultaten geeft een volledig overzicht van alle producten die voor het voertuig beschikbaar zijn, inclusief een afbeelding van het product, de technische gegevens, de productvoordelen en eventuele downloadbare certificaten
Fotocamera-functie
Met de functie 'Fotocamera' is het mogelijk de QR-code te scannen om te controleren of de verpakking van remschijven en remblokken origineel is. Daarnaast biedt deze functie de mogelijkheid om het kenteken van een voertuig te fotograferen om snel op te zoeken welke producten er voor dat voertuig beschikbaar zijn.
Vergelijkingstool
De vergelijkingstool biedt de mogelijkheid om de technische specificaties van twee producten van dezelfde categorie te vergelijken en zo de keuze te vergemakkelijken.
Beschikbaar in 13 talen
Voor een optimale gebruikerservaring is de app beschikbaar in 13 verschillende talen.
Updates
De database met meer dan 500.000 records wordt in realtime gesynchroniseerd met de website.
Download de app
Download de versie voor uw Apple- of Android-apparaat
Privacybeleid">