Neem deel aan de training
en wordt Brembo Expert

Hoogwaardige opleiding op het gebied van remsystemen
Brembo Expert
De trainingssessies worden georganiseerd in samenwerking met de officiële Brembo-distributeurs
Doordat zij ingaan op de behoeften van de individuele professional, kunnen alle opleidingen worden gepersonaliseerd. Het remsysteem en zijn componenten worden met behulp van zeer effectieve interactieve hulpmiddelen gepresenteerd; de onderwerpen variëren van design tot productie en van montage tot onderhoud, en omvatten een groot aantal geheimen en oplossingen voor specificaties met technische kriticiteit.
Certificaat
Alle deelnemers ontvangen de interactieve DVD Brake System Academy, die de hoofdthema's en speciale inhoud bevat, een gadget een het certificaat van deelname.
Brake System Academy
De Brake System Academy-DVD bevat video's, 3D-animaties en grafische informatie die de productie, de werking en de montage van alle componenten illustreren. Het vormt een compleet en veelzijdig instrument, dat zich uitstekend leent voor persoonlijk gebruik, training, vrije navigatie of het gebruik met begeleiding en uitleg, met gesproken tekst in de belangrijkste talen en geanimeerde inhoud.
De inhoud gaat in op de verschillende remsystemen en hun componenten, werking, ontwikkeling, ontwerp, productie, tests en belastingen, onderhoud, kriticiteit en verschillende aanvullende inzichten.
Bekijk een aantal video's van de Brake System Academy-DVD
Remsystemen
 
Werking
 
Remklauwen
 
Licensed distributors may use the Brembo Expert logo on websites only after prior special authorization from Brembo Communication Department who, in any case, reserves the right to request its removal at any time.