Remblokken

Elke motor verdient Brembo

De Brembo remblokken bieden het beste in termen van prestaties, comfort en levensduur.

De Brembo remblokken zijn verkrijgbaar voor meer dan 6000 toepassingen, met een grote verscheidenheid aan compounds: van organische, tot gesinterde en koolstofkeramische compounds. Brembo komt zo tegemoet aan de specifieke behoeften van elk type motorfiets, gebruikt op racecircuits, op de weg, in de stad, voor offroad - en aan de verwachtingen van alle motorrijders.
Greenance remblokken: op weg naar een duurzamere toekomst
De Greenance remblokken worden geproduceerd met milieuvriendelijke materialen die het milieu volledig respecteren, met een aanzienlijke emissiereductie.
De Brembo Greenance remblokken zijn immers geformuleerd zonder koper en nikkel en, voor wat betreft de keramische compound, zonder asbest en antimoon.
Sinter en Carbon Ceramic
Dit zijn de materialen die door motorfabrikanten worden geselecteerd en door Brembo worden ontwikkeld voor de originele uitrusting.
De remblokken Genuine zijn verkrijgbaar in verschillende compounds, elk gekenmerkt door een verschillend wrijvingscoëfficiënt. Voor gesinterd materiaal varieert de coëfficiënt tussen 50 en 99, terwijl het koolstofkeramische materiaal varieert tussen 10 en 49. Hoe hoger de waarde, hoe hoger de wrijvingscoëfficiënt van die specifieke compound.
Remblokken voor motoren Sinter en Carbon Ceramic
Racing
Remblok compound RC
RC-compound
Compound ontwikkeld alleen voor gebruik op het circuit.
De voornaamste kenmerken van deze compound zijn de hoge wrijving en een hoge stabiliteit bij het optreden van wijzigingen van zowel de snelheid als de gebruikstemperatuur, typische fasen van het gebruik op het circuit. Verder heeft deze compound een beperkte slijtage, ook in geval van intensief gebruik.  
Remblok compound SR
SR-compound
Gesinterde compound voor sportief gebruik op het circuit en op de weg. De goede wrijvingscoëfficiënt en de stabiliteit bij hoge temperaturen zorgen voor de handhaving van een constante remwerking, vanaf de start tot de laatste ronde, terwijl ook onder alle omstandigheden voor gebruik op de weg hoge prestaties worden gegarandeerd.
Op de weg Greenance
SA-compound
SA-compound
Dit is een gesinterde compound, specifiek voor toepassingen voor, gekenmerkt door een optimale efficiëntie onder alle gebruiksomstandigheden. Deze compound is derhalve het ideale alternatief voor de originele remblokken, zowel in koude als warme toestand. Deze compound garandeert een goede stabiliteit van de wrijvingscoëfficiënt onder de verschillende gebruiksomstandigheden en een beperkte slijtage.
Carbon Ceramic compound brake pad
Carbon Ceramic compound
Dit is de evolutie van de organische compound waarvoor een grotere hoeveelheid koolstof wordt gebruikt. Dit frictiemateriaal wordt gekenmerkt door een hoog aantal afgelegde kilometers en goede prestaties, zowel in koude als warme toestand, op een droog of nat wegdek.
SP compound brake pad
SP-compound
Dit is een gesinterde compound, specifiek ontwikkeld voor toepassingen achter, stabiel onder alle gebruiksomstandigheden. Wordt gekenmerkt door een constant wrijvingscoëfficiënt onder alle gebruiksomstandigheden, naast een beperkte slijtage waardoor een lange levensduur en een voldoende aantal afgelegde kilometers worden gegarandeerd.
Offroad
Remblok compound SX
SX-compound
Deze compound is ontwikkeld voor zowel offroadgebruik als voor SuperMotard toepassingen. Onder de compounds voor offroad heeft dit type de hoogste wrijvingscoëfficiënt, waardoor maximale efficiëntie en constante prestaties worden gegarandeerd voor talrijke gebruiksomstandigheden van de offroad-motorfiets en dergelijke, ook bij schommelende temperatuur en extreme gebruiksomstandigheden (water, zand, modder), typerende situaties voor dit soort toepassing. 
Remblok compound SD
SD-compound Greenance
De gesinterde compound is een uitstekend compromis met een lager wrijvingscoëfficiënt dan de SX-compound, maar garandeert een goede stabiliteit bij het wijzigen van de verschillende gebruiksomstandigheden. Deze compound is met name geschikt voor enduro-toepassingen, door een hoge modulariteit te garanderen.
Remblok compound TT
TT-compound Greenance
De semimetallische koolstofkeramische compound is dankzij zijn hoge modulariteit geschikt voor offroadgebruik, met name op bodems met een slechte grip.
Scooter Greenance
Remblok compound XS
SX-compound
De gesinterde XS-compound kan zowel voor als achter gebruikt worden. Deze compound is ontwikkeld voor de uitrusting van de maxi-scooters van de nieuwste generatie en wordt gekenmerkt door een uiterst gemakkelijke inrijperiode. Garandeert een hoge stabiliteit bij de wijziging van de snelheid, ook bij het gebruik binnen de bebouwde kom waar de typische remwerking van een scooter verschilt van die van een motorfiets.
Remblok compound Carbon Ceramic
Carbon Ceramic compound
De semimetallische organische compound heeft waarden voor wrijvingscoëfficiënt die lager zijn dan die van de XS-compound, maar garandeert een hoge stabiliteit en modulariteit, bijzonder geschikt voor scooters met een gemiddelde of kleine cilinderinhoud.
Privacybeleid">