Remklauwen

Geavanceerde productie

Prestaties, design en comfort

De Brembo aluminium remklauwen garanderen, dankzij het gebruik van exclusieve productietechnologieën, een hoog prestatieniveau voor remkracht, controle en comfort, naast een design dat ongeëvenaard is in de motorfietssector.
Een geavanceerd ontwerp e idem productie garanderen een lichtgewicht huis van de remklauw, compact en met hoge stijfheidswaarden, terwijl het nauwkeurige ontwerp van de hydraulische componenten de kenmerken voor vermogen en modulariteit versterken, kenmerken die de Brembo remklauwen altijd hebben onderscheiden.
Alleen het beste
Dankzij het gebruik van de beste aluminiumlegeringen en de speciale bewerkingstechnologieën, samen met de constante innovatie van het ontwerp, verzekeren voor de Brembo remklauwen een uitzonderlijke stijfheid, waardoor er altijd een krachtige remactie, een zeer korte reactietijd en een constante beweging van de hendel worden gegarandeerd.

De vaste remklauwen worden door Brembo voorgesteld in de versie met radiale en axiale bevestigingen, terwijl de zwevende versie beschikbaar is met één en twee zuigers. Voor de sportievere modellen verzekert de exclusieve monoblok-technologie maximale prestaties en een extreem laag gewicht.
De Brembo remklauwen worden gemaakt van gegoten en geoxideerd aluminium, in verschillende kleuren (zwart, goud, aluminium, titanium) en met bijzondere aandacht voor het design, wat voor de motorfietsen waarop ze gemonteerd worden een altijd boeiende look garandeert.
Remklauwen voor motoren Brembo Aftermarket
Monoblok remklauw M50
M50 is de monoblok remklauw van Brembo die voor het eerst in 2011 gemonteerd werd op de Ducati 1199 Panigale; de letter M betekent monoblok, een technologie die door Brembo in 1994 succesvol is gelanceerd in de Moto GP, door middel waarvan het huis van de remklauw wordt verkregen uit één enkel stuk gegoten aluminium, waardoor een uitstekende stijfheid wordt gegarandeerd.
 
Privacybeleid">