Remschijven

Serie Oro

Veiligheid, prestaties en comfort voor elk type motorfiets

De Brembo remschijven Serie Oro behoren tot de top van de sector en hebben technische en kwalitatieve eigenschappen van het hoogste niveau. Ze zijn verkrijgbaar in de “vaste” of “zwevende” versie en zijn perfect uitwisselbaar met de origineel geleverde remschijven.
Vaste remschijven Serie Oro voor motoren
Vaste remschijf Serie Oro
De vaste remschijven Serie Oro worden gemaakt van één enkel stuk roestvrij staal, volgens ontwerp- en constructieprincipes die de zeer beperkte toleranties respecteren, met bewerkingscycli die maximale kenmerken voor vlakheid en concentriciteit garanderen.
 
De door Brembo opgedane waardevolle ervaring zorgt ervoor dat voor elk type motorfiets en voor elke toepassing de meest correcte geometrieën, toleranties en afmetingen zijn gedefinieerd. Dankzij een specifieke studie van de bewerkingstoleranties, zorgt de speciale vorm van de Brembo remschijven ervoor dat het remkoppel efficiënter wordt overgedragen en dat er ook een verbeterde weerstand wordt geboden tegen thermische en mechanische stress.
Serie Oro is het product waarmee Brembo halverwege de jaren zeventig zijn intrede heeft gedaan in de racewereld, en dat als snel het referentiepunt voor de remschijven van de sector is geworden.
Zwevende remschijven Serie Oro voor motoren
Zwevende remschijf Serie Oro
Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen leveren de zwevende remschijven prestaties van absolute topkwaliteit. Ze bestaan uit het roestvrij stalen remvlak dat door middel van 10 geleidenokken is verbonden met de CNC-bewerkte en vervolgens geanodiseerde naaf van aluminiumlegering. De door Brembo opgedane waardevolle ervaring zorgt ervoor dat voor elk type motorfiets en voor elke toepassing de meest correcte geometrieën, toleranties en afmetingen zijn gedefinieerd. Dankzij een specifieke studie van de bewerkingstoleranties, zorgt de speciale vorm van de Brembo remschijven ervoor dat het remkoppel efficiënter wordt overgedragen en dat er ook een verbeterde weerstand wordt geboden tegen thermische en mechanische stress.
Serie Oro is het product waarmee Brembo halverwege de jaren zeventig zijn intrede heeft gedaan in de racewereld, en dat als snel het referentiepunt voor de remschijven van de sector is geworden.
Privacybeleid">