Logo Brembo Upgrade

Wielen

Custom

Cluster Custom

Waar stijfheid samenkomt met wendbaarheid

Een van de belangrijkste aanwezigheden in de Brembo Group is het merk Marchesini, leider in onderzoek, ontwerp en ontwikkeling van wielen voor motorfietsen, zowel voor wereldkampioenschappen als voor weggebruik. De samenwerking met Brembo inzake technologische innovatie, onderzoek naar materialen en productieprocessen heeft geresulteerd in iconische producten die vanwege hun unieke kenmerken zeer gewild zijn bij duizenden liefhebbers.

Elke motorrijder kent het belang van licht gewicht en de waarde van stijfheid. Marchesini is een meester in beide vakgebieden, maar ook in het ontwerp, zoals is aangetoond door de M10RC Kompe. De tien aluminium wielen zijn gemaakt door middel van een multidirectioneel smeedproces en zijn verkrijgbaar in een gelakte en geanodiseerde versie. Spaken van verschillende diktes en taps toelopende ribben zorgen voor een hoge stijfheid, zonder het totale gewicht van het wiel te verhogen. De gewichtsbesparing wordt op prijs gesteld omdat, aangezien dit onafgeveerd gewicht is, de wielen een impact hebben op de algemene wendbaarheid van het voertuig en dus op de acceleratie en het inrijden van bochten.
 
De tien spaken en de gekozen kleuren passen perfect bij de stijl van bijna alle Custom motorfietsen op de markt. Dit alles gebeurt zonder concessies te hoeven doen voor wat betreft de veiligheid, gegarandeerd door strenge controles en talrijke tests die op elk wiel worden uitgevoerd.
Marchesini M10RC Kompe zwarte motorvelgen met 10 spaken
Privacybeleid">