Logo Brembo Upgrade

Wielen

Racen

Cluster Racing

Innovatie en technologie

Een van de belangrijkste aanwezigheden in de Brembo Group is het merk Marchesini, leider in het onderzoek, ontwerp en ontwikkeling van wielen voor motorfietsen, zowel voor wereldkampioenschappen als voor weggebruik. De samenwerking met Brembo inzake technologische innovatie, onderzoek naar materialen en productieprocessen heeft geresulteerd in iconische producten die vanwege hun unieke kenmerken zeer gewild zijn bij duizenden liefhebbers. ​​
 
​Elke motorrijder kent het belang van licht gewicht en de waarde van stijfheid. Deze combinatie, samen met een onmiskenbare stijl, heeft het merk Marchesini altijd al onderscheiden, zoals aangetoond door de M7RS Genesi, gemaakt volgens een geavanceerd ontwerp, structurele analyse en testmethoden.
 
Het gebruikte materiaal, het multidirectionele smeedproces en het gebruik van geoptimaliseerde matrijzen resulteren op de uiteindelijke geometrie van het wiel in een uiterst lichtgewicht wiel. De gewichtsvermindering in vergelijking met de originele uitrusting varieert van 2,8 kg tot 5,8 kg, afhankelijk van het model motorfiets.
 
Dit grote verschil van 26-41% die de acceleratie aanzienlijk verhoogt, vermindert de remafstanden en zorgt ervoor dat het mogelijk is om bochten sneller te nemen. Dit alles gebeurt zonder concessies te hoeven doen voor wat betreft de veiligheid, gegarandeerd door strenge controles en talrijke tests die op elk wiel worden uitgevoerd.
 
Tegen lagere kosten kunt u het wiel M7RS Genesi aanschaffen, met de iconische 7 spaken en het gebruik van aluminium in plaats van magnesium. Ook hier garanderen het multidirectionele smeedproces en de geoptimaliseerde matrijzen een gewichtsvermindering van 16-33%.
 
Het wiel M10RS is beschikbaar voor wie gesmeed magnesium wenst, maar ook een traditioneler ontwerp. Het gebruik van nog 3 spaken resulteert in een lichte gewichtstoename, maar het gewicht blijft in ieder geval 25-40% lager dan dat van de OE-wielen.
 
 
Marchesini M7RS Genesi zwarte motorvelgen met 7 spaken
Privacybeleid">