Logo Brembo Upgrade

De UPGRADE

wereld

Een exclusieve wereld van unieke details, toewijzing, kwaliteit en extreme prestaties.

In het assortiment Brembo UPGRADE kan iedereen de beste oplossing voor zijn motorfiets vinden. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar design voor uw “custom look”, waarvoor u
gelakte of verchroomde afwerkingen kunt vinden, opzettelijk blootgelegde metalen bewerkte oppervlakken die gepolijst of geborsteld zijn; als u daarentegen op zoek bent naar de beste prestaties op het circuit, zal het volledige assortiment van producten voldoen aan uw behoefte en uw wens voor een UPGRADE.
 
Logo cluster Custom
Custom
De onmiskenbare Brembo-touch op uw Custom motorfiets
Personen die kiezen voor een Custom motorfiets wensen niets aan het toeval over te laten, dus ook niet de kleding en de helm. Dezelfde aandacht voor detail kenmerkt de reserveonderdelen die ze voor hun motorfiets kiezen. Hun keuzes zijn geen impulsaankopen, maar het resultaat van een analyse van de op de markt verkrijgbare alternatieven, waarbij ze vaak advies inwinnen bij personen die hun Custom-cultuur delen. Het belang dat ze hechten aan stijl - uniek en zoveel mogelijk verfijnd - mag echter niet afleiden van het feit dat dit remonderdelen zijn. Dat betekent dat prestaties en betrouwbaarheid niet mogen worden onderschat. De producten van het assortiment Custom UPGRADE van Brembo zijn op dat vlak ongeëvenaard.
Logo cluster Road
road
De ervaring van Brembo binnen handbereik
Personen die dagelijks met hun motor op de weg rijden, hebben andere behoeften dan wie hem alleen op een circuit gebruikt. Verkeers- en wegdekomstandigheden, maar ook bochtige wegen en het weer zijn van invloed op de stemming van motorrijders, die een specifiek remsysteem behoeven om echt van het rijden op twee wielen te genieten. Hoewel ze altijd belangrijk zijn, nemen uitgesproken prestaties tijdens het rijden een minder belangrijke plaats in dan betrouwbaarheid, efficiëntie in alle omgevingen, duurzaamheid en comfort. Al deze kenmerken worden gegarandeerd door het assortiment Brembo Road UPGRADE.
Logo cluster Road-racing
Racing
Meer dan 40 jaar racingervaring in een doos
Iedereen betrokken bij Superbike-races weet dat het remsysteem maximale remefficiëntie moet kunnen bieden voordat er gekeken wordt naar meer vermogen en koppel. De reden is duidelijk: zelfs de best presterende systemen hebben aanzienlijke verbeteringsmarges, dankzij de producten van het assortiment Brembo Racing UPGRADE. Het assortiment is gebaseerd op de ervaring die Brembo heeft opgedaan op circuits over de hele wereld, nu synoniem van succes, zoals blijkt uit de 33 wereldtitels coureurs in 500-MotoGP en de 30 titels coureurs in World Superbike Championship gewonnen door motoren uitgerust met Brembo-onderdelen.
Logo cluster Off-Road
Off-road
De avontuurlijke geest van Brembo voor noppenbanden.
De lagere snelheden, het lichtere gewicht van het vervoermiddel en het oneffen oppervlak betekenen dat wie op een off-roadtraject rijdt niet hetzelfde remvermogen behoeft als iemand die met een motorfiets op asfalt rijdt. Dit betekent echter niet dat het remsysteem bij off-roadrijden minder belangrijk is dan op een circuit of op de weg. Integendeel, externe elementen zoals zand, gras en modder kunnen het remsysteem verstoren en dientengevolge heeft het systeem onderdelen nodig die absoluut betrouwbaar zijn. Lichtgewicht en rijgevoel zijn van essentieel belang en zijn kwaliteiten die door alle producten van het assortiment Brembo Off-Road UPGRADE gedeeld worden.
 
 
 
 
Privacybeleid">