Logo Brembo Upgrade

Remblokken

Weggebruik

Cluster Road

Maximale frictie en geen fading

De remblokken zijn het kleinste vaste onderdeel van het remsysteem, maar een van de meest belaste delen. Daarom is het van vitaal belang om de juiste compound te kiezen, vooral als u gewend bent om afstanden van honderden kilometers af te leggen en duizenden kilometers per jaar.
Voor liefhebbers van het circuit, die hun motorfietsen ook op de weg wensen te gebruiken, heeft Brembo het nieuwe Z10 remblok ontwikkeld, verkrijgbaar voor de populairste supersport motorfietsen. Deze compound is het instapalternatief voor de iconische modellen Z03 en Z04, zoals aangetoond door de bijzonder concurrerende prijs.
Remblokken motorfietsen voor weggebruik
Samenstelling
Gemaakt van gesinterd materiaal, bestaande uit speciale compounds die geagglomereerd zijn door middel van een sinterproces zonder kleefmiddelen. Dankzij de gebruikte compounds is de frictiecoëfficiënt reeds bij 50°C hoger dan 0,7 en daalt de waarde niet onder deze drempel tot er een temperatuur van 400°C wordt bereikt.
De aan de aanvankelijke compound toegevoegde smeermiddelen verzekeren consistent, soepel remmen, ook bij een hoge temperatuur van de remschijf. Dit maakt het optreden van fading, dat wil zeggen het verlies van remefficiëntie, minder waarschijnlijk. Schuurmiddelen helpen ook het frictieniveau hoog te houden door de remschijven schoon te houden en afzettingen op het remoppervlak te verwijderen.
 
 
Privacybeleid">