Logo Brembo Upgrade

Remschijven

Sterk en licht

Cluster Road

Een concentraat van Brembo-technologie

Brembo Racing UPGRADE remschijven, ontworpen en getest voor een optimale werking met de remblokken, combineren efficiënte en consistente prestaties bij extreem gebruik, met een onmiskenbaar laag gewicht. De gebruikte materialen en speciale processen garanderen een aanzienlijke toename van het remvermogen, extreme weerstand tegen langdurige thermische-mechanische belasting en absolute gelijkmatige prestaties.
De Brembo remschijven, met hun onmiskenbare racing look, bieden in alle situaties de hoogste prestaties.
T-drive remschijven motorfietsen
T-drive
T-Drive remschijven zijn afgeleid van de ervaring in MotoGP en Superbike en zijn gemakkelijk te herkennen aan de koppeling tussen band en naaf, bereikt met gebruik van acht T-pinnen die de traditionele aandrijfpallen vervangen.

Door een specifieke studie van de toleranties maakt deze conformatie, naast een aanzienlijke gewichtsvermindering, een zowel radiale als axiale zweving mogelijk, in staat om een groter remkoppel over te dragen.

Deze remschijf biedt ook een uitstekende weerstand tegen thermische-mechanische belasting, vooral onder extreme gebruiksomstandigheden, zoals in races.
T-drive remschijven zijn verkrijgbaar voor de populairste maxisport modellen, zonder dat er aanpassingen nodig zijn.
Supersport remschijven motorfietsen
Supersport
Supersport remschijven werden ontwikkeld voor het bieden van de hoogste prestaties, zowel op de weg als op het circuit, voor de populairste Europese en Japanse maxisport motorfietsen. In combinatie met de Brembo Z04 remblokken hebben deze remschijven talrijke Supersport World Championship titels veroverd.

Supersport schijven zijn verkrijgbaar met een remoppervlak met hoogte van 34 mm en een tot 5,5 mm vergrote dikte, uitwisselbaar met de originele onderdelen zonder dat er aanpassingen nodig zijn.
 
De schijven zijn volledig zwevend en bestaan uit de warmtebehandelde stalen band, die bestand is tegen extreme thermisch-mechanische belasting, en een naaf van aluminiumlegering, die uit één massief blok is gesneden.
Privacybeleid">