Logo Brembo Upgrade

Wielen

Weg

Cluster Road

Unieke lichtheid

De grootste fabrikanten van motorfietsen en de motorsportteams wereldwijd eisen altijd het beste. Dat is waarom ze kiezen voor Marchesini Racing.  
De kracht van Marchesini is het lichte gewicht van zijn producten die wordt bereikt door middel van multiforging (multismeden), een recente productietechniek voor een opmerkelijke stijfheid en mechanische sterkte,
gecombineerd met een aanzienlijke gewichtsvermindering.
Dit laatste aspect is een doorslaggevende factor voor het verhogen van de prestaties. De lichtmetalen wielen in magnesium of aluminium verminderen het gyroscopische effect en het traagheidsmoment, ten voordele van het reactievermogen en de manoeuvreerbaarheid.
 
Dit zorgt voor betere acceleratie- en remprestaties. Dat betekent ook dat elke verandering van richting sneller wordt. Elk detail onthult een product van uitmuntendheid en om deze reden worden de racingwielen van Marchesini uitsluitend vloeibaar gelakt.
Vergeleken met de traditionele poedercoating garandeert dit premiumproces een verdere gewichtsvermindering en een superieure uitstraling.
Marchesini Racing goudkleurige velg 10 spaken
Design en stijl
Het is een kwestie van stijl. Voor alle motorliefhebbers is het design van de wielen van Marchesini onderscheidend en uniek. Het ontwerp van het wiel met de 10 spaken is een tijdloze klassieker met zijn karakteristieke Y-vorm. Het is een favoriet bij motorliefhebbers van alle leeftijden en herkomst, een onderscheidend product dat Marchesini wereldberoemd heeft gemaakt.
 
Marchesini gebruikt al zijn vaardigheden en creativiteit om altijd naar nieuwe oplossingen te zoeken. Het resultaat is het innovatieve, hoogpresterende wiel met 7 spaken, ontworpen voor racing, dat technologie en hoge prestaties combineert met een moderne, agressieve look.
Magnesium wielen
Het ontwerp van de racingwielen van Marchesini is een echt handelsmerk. De gesmede magnesium versie met 10 spaken, met een kenmerkend “Y”-vormig design, en de hoogpresterende innovatieve versie met 7 spaken worden gebruikt door de meeste teams van de kampioenschappen MotoGP, Superbike en Endurance. Betrouwbaarheid, lichtheid en veiligheid worden gegarandeerd door de totale controle over het productieproces van de magnesiumlegeringen. Marchesini multiforged magnesium racingwielen bieden de beste prestaties omdat ze de lichtste, meest stijve en meest efficiënte zijn op de racemarkt. De mechanische bewerking van het gehele oppervlak, evenals de bijna-nul overhangen en onevenwichtigheden, zijn het resultaat van de uiterst strenge laboratoriumtests die in eigen huis worden uitgevoerd. De geleverde wielen zijn klaar voor de montage, compleet met schijfhouderflenzen, tandwiel, buitenste bus en binnenste afstandshouder, allen gesneden uit één aluminium blok.
Marchesini Racing aluminium velg 7 spaken
Aluminium velgen
Deze aluminium lichtmetalen velgen gemaakt door middel van het multiforging-proces zijn allen verkrijgbaar met tien of zeven spaken. Ondanks de aanzienlijke gewichtsvermindering in vergelijking de originele wielenset, hun opmerkelijke zijdelingse en torsiesterkte maken ze tot de perfecte oplossing voor het maken van speciale motorfietsen en racingmotoren. De aluminium wielen zijn verwisselbaar met de originele wielen, met uitzondering van het tandwiel dat moet worden vervangen door een model dat voldoet aan de norm van Marchesini.
Privacybeleid">