04 december 2018

Brembo's aftermarket-remblokken in de spotlights op de Automechanika van Shanghai 2018

Brembo XTRA, LOW-MET en NAO CERAMIC te zien

Van 28 november tot 1 december werd in Shanghai de Automechanika gehouden. Deze belangrijkste automotive beurs van het Verre Oosten trekt elk jaar veel bezoekers en heeft zich ontwikkeld tot het exclusieve podium voor bedrijven uit de auto-industrie die hun producten onder de aandacht willen brengen in China, een cruciale markt met een voertuigpark van 180 miljoen auto's.
 
Brembo heeft hier twee speciaal voor de Aziatische aftermarket ontwikkelde remblokseries gepresenteerd:  LOW MET en NAO CERAMIC. Hiermee wordt voor elke rijstijl een passende oplossing geboden: waar de eerste serie meer in lijn ligt met de eisen van Europese autofabrikanten en automobilisten, is de tweede serie meer afgestemd op de Amerikaanse en Japanse voorkeuren.
 
De LOW MET-range – goedgekeurd volgens de UN ECE R90-norm – garandeert topprestaties en een minimale remweg dankzij de toepassing van hightech oplossingen en materialen.
 
Het NAO CERAMIC-gamma, herkenbaar aan de rode vulplaat, combineert een stille werking en premium rijcomfort met een geringe remstofemissie en een lange levensduur.
 
In Shanghai heeft Brembo ook de nieuwe XTRA-remblokken gepresenteerd, voor het eerst na de wereldpremière afgelopen september op de Automechanika van Frankfurt. Deze nieuwe remblokken maken gebruik van BRM X L01, een compound die door Brembo speciaal is ontwikkeld voor liefhebbers van een sportieve rijstijl die hoge remprestaties verlangen zonder concessies te hoeven doen op het gebied van comfort en duurzaamheid bij dagelijks gebruik.
Privacybeleid">