06 oktober 2020

Brembo Days: brake the silence, shape the future

Het eerste digitale Aftermarket-evenement gaat van start op het nieuwe platform Brembo Next

Meer dan ooit zet Brembo zich in om de relatie met zijn klanten, de media en het publiek in het algemeen in stand te houden. Daarom heeft Brembo het digitale platform Brembo Next (www.brembonext.com) gecreëerd, dat al een belangrijke rol speelt in de aankondiging van de nieuwe visie van de groep, ‘Turning Energy into Inspiration’, waarmee het bedrijf zijn concurrentievermogen op de lange termijn wil vergroten.

Brembo Next host vanaf nu de Brembo Days: vier dagen waarin professionals en liefhebbers van de Aftermarket-sector het Brembo-productassortiment op geheel innovatieve wijze kunnen ontdekken.

In de Experience-zone kan de gebruiker uit vier secties kiezen om te interageren en de Brembo Aftermarket-producten te ontdekken:
  • Op de voorgrond
  • Design & Prestaties
  • Comfort & Veiligheid
  • Hydraulica

En dat is niet alles: de gebruiker kan de 3D-renders van de producten ‘manipuleren’, hogeresolutievideo’s en dagelijks geplande webinars bekijken, die in maar liefst 10 talen beschikbaar zijn, en een leuke minigame spelen.

Het platform beschikt bovendien over een beveiligde Live-zone met virtual rooms voor meetings die alleen door de partners kunnen worden bezocht.
 
Brembo Days
 
Privacybeleid">