06 juni 2018

Brembo Expert training van begin tot eind interessant

Autotechnicus Wesley Spiekers volgde begin dit jaar de Brembo Expert remsysteemtraining. “De hele training is interessant”, blikt hij terug. Met andere woorden: een aanrader! 

Wesley Spiekers ging direct na zijn opleiding werken bij AutoFirst Schoormans. Inmiddels is hij al twaalf jaar in dienst van het autobedrijf in het Limburgse Eygelshoven. In al die jaren heeft hij al heel veel remsystemen onder handen gehad. Ook voor ervaren autotechnici is de Brembo Expert training waardevol, concludeerde Spiekers na de training van een dagdeel. “Het was een nuttige training. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over remsystemen, die kennis is in een paar uur opgefrist.”
 
Compleet programma
 
“Naast de algemene technische achtergrond van het remsysteem heb ik onder meer geleerd welke technische informatie er in de rand van de remschijf staat gegraveerd”, aldus Spiekers. “Ik heb geen onderwerpen gemist tijdens de training. Als ik een vraag had, kreeg ik gelijk een antwoord.” 
 
Blij met Brembo
 
Wesley Spiekers heeft een voorkeur voor remdelen van Brembo. “De kwaliteit is beter en de pasvorm is goed”, weet hij uit ervaring. “Bij andere merken maak je meer kans op piepende remmen, of op schijven die kromtrekken. Daarom werk ik het liefst met Brembo.”  

Over Brembo Expert 
 
De Brembo Expert remsysteemtraining is ontwikkeld in samenwerking met Brembo. De training behandelt kort samengevat de werking van het remsysteem, het beoordelen van slijtage en de juiste wijze van onderhoud en onderdelen vervangen. Autotechnici die de training hebben gevolgd en voor het examen zijn geslaagd, mogen zich Brembo Expert noemen en kunnen zich profileren als remmenspecialist. Elke Brembo Expert heeft daarnaast exclusief toegang tot de Brembo Brake System Academy, een bron van onder meer technische kennis en montagehandleidingen.  
De Brembo Expert no-nonsense garantie doet haar naam eer aan: garantie is verzekerd voor elke Brembo Expert die op de juiste manier te werk is gegaan en het juiste gereedschap heeft gebruikt.
Over gereedschap gesproken: Brembo Experts profiteren van gunstige voorwaarden bij de aanschaf.  

Informeer naar Brembo Expert bij uw grossier, of kijk op automotiveacademy.nl
Privacybeleid">