07 april 2017

Brembo Expert wordt meer en meer globaal!

Het netwerk wordt dus steeds dichter zodat de vraag van de eindgebruikers altijd professioneel en afdoende kan worden beantwoord.

Aan de professionals van de onderdelenmarkt biedt Brembo nieuwe instrumenten en initiatieven aan, om met hen een uniek erfgoed van competenties in de remmensector te delen: Brembo Expert. Het programma onderscheidt alle professionals van de distributie en reparatie die vertrouwen stellen in de kwaliteit van Brembo.

 
TRAININGEN IN HEEL EUROPA
De experts van Brembo organiseerden tijdens het eerste trimester van 2017 heel wat trainingen. Het recordcijfer werd behaald in Nederland met meer dan 115 erkende professionals. Het programma werd ook veel belangstelling gevolgd in Italië, Griekenland, Bulgarije en Kroatië. Half april wordt het gelanceerd in België.
Dankzij de knowhow van Brembo zijn nu ook nieuwe, complete, innovatieve, interactieve en multifunctionele instrumenten ter beschikking voor de technische trainingen.

De nieuwe Brake System Academy 2.0 gaat dieper in op de allernieuwste elektronische systemen, de automotive-technologie van de toekomst, de systemen om de energie terug te winnen die tijdens het remmen wordt opgewekt en op de invloed die dit alles zal hebben op alle remspecialisten.
 
Bekijk dit voorproefje!
Word Brembo Expert voor toegang tot de volledige inhoud van Brake System Academy 2.0!
 
MATERIAAL VOOR DE VERKOOPPUNTEN
Het materiaal dat Brembo voorbehoudt voor de verkooppunten van zijn erkende professionals bestaat uit een aantal instrumenten die samen met de technici van Brembo werden ontwikkeld en exclusieve en gepersonaliseerde kleding voor onmiddellijke herkenbaarheid.

Ontdek het materiaal voor de verkooppunten op!
 
CONSTANTE UPDATES
Op www.bremboparts.com vindt u alle informatie die u nodig heeft om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van remmen: een online catalogus, productbeschrijvingen en montageschema's. Extra inhoud kan worden geraadpleegd in het gedeelte van de site dat is voorbehouden voor de Brembo Expert, met onder meer technische bulletins en filmpjes die aan de wereld van de remsystemen zijn gewijd.
 
ZICHTBAARHEID
Op de landkaart van Brembo vindt elke klant snel en vlot uw Brembo Expert-werkplaats.
 
 
HOE WORD IK BREMBO EXPERT?

In samenwerking met de onderdelen-dealers selecteert de distributeur de werkplaatsen aan de hand van criteria die met Brembo zijn afgesproken. Elke werkplaats is verplicht om de training "Brembo Expert" te volgen en te slagen in de eindtest. Daarna stuurt Brembo reclamemateriaal voor het verkooppunt op om de werkplaats welkom te heten in de wereld van Brembo Expert.
 
 
Neem contact op met uw onderdelen-dealer of schrijf naar academy@brembo.com

 

Privacybeleid">