11 september 2018

Brembo presenteert op de automechanika in frankfurt een nieuwe serie remblokken met de 'x'-factor

De perfecte synthese tussen sportieve prestaties, comfort en duurzaamheid.

Op de Automechanika in Frankfurt, de belangrijkste automotive aftermarket-beurs van de wereld, zal Brembo zijn nieuwe XTRA-remblokken presenteren. De onthulling zal plaatsvinden op Brembo's nieuw ontworpen stand, die zich kenmerkt door een strak en modern design.

Deze nieuwe productlijn die de voordelen van Brembo's gegroefde en geboorde aftermarket-schijven optimaal tot hun recht laat komen, is speciaal ontwikkeld om liefhebbers van een sportieve rijstijl hoge remprestaties op de weg te kunnen bieden zonder dat zij concessies te hoeven doen op het gebied van de veiligheid.

De grote uitdaging waarvoor de technici van Brembo's Friction Laboratory zichzelf plaatsten, was het ontwikkelen van een frictiemateriaal dat hoge prestaties bij sportief gebruik op de weg kon combineren met een stille werking, hoog rijcomfort en lange levensduur.

Het leek een onmogelijke opgave, maar door vasthoudende research, talloze vergelijkingstests, simulaties in zowel testopstellingen als met geavanceerde software en duizenden testkilometers op de weg, kan Brembo nu claimen de 'X'-factor te hebben gevonden.

Het nieuwe remblokkengamma vormt een aanvulling op Brembo's aftermarket-productlijn. Deze wordt eveneens op de stand in Frankfurt gepresenteerd en bestaat uit onder andere de XTRA- en MAX-sportschijven, de nieuwe premium co-cast-schijven, remvloeistoffen en het nieuwe smeermiddel B-QUIET, het hydraulica-aanbod met revisieremklauwen en niet te vergeten het hele assortiment aan vervangingsremblokken van OEM-kwaliteit.
 
 
 
Privacybeleid">