It's possible that some of this content has been automatically translated.
27 maart 2024

Brembo verkozen tot beste remmerk voor coureurs 2024

Lezers van Europa's beste automagazine stemmen voor de 11e keer op Brembo, de wereldleider op het gebied van remsystemen voor auto's, tot hun favoriete remmerk - met 90 soortgelijke onderscheidingen in de afgelopen jaren en een onderstreping van de uitstekende klantherkenning en -tevredenheid van het bedrijf.

Best Brake Brand 2024Stezzano (Italië), 27 maart 2024 – In het kader van de prestigieuze BEST CARS 2024-awards van Auto Motor und Sport stemden coureurs, voornamelijk uit Duitsland, op de beste merken in 26 product- en servicegerelateerde categorieën – en Brembo won het bord in de klasse 'Remmen/remblokken', met een overweldigende 72,7% van de 92.798 uitgebrachte stemmen. De uitgebreide enquête, uitgevoerd door een van Europa's grootste autosportmerken, bevestigt de reputatie van Brembo als het meest erkende, meest geliefde auto- en motorremmerk.

De onderscheiding van de lezers van Auto Motor und Sport markeert de 11e keer in 13 jaar dat Brembo de categorie heeft gewonnen. Het volgt ook op een buitengewone reeks andere prijzen die Brembo tot de beste remmen in Duitsland hebben verkozen. Alleen al in 2023 behaalde Brembo de eerste plaats in zeven 'Best Brand'-peilingen van de wereldwijde auto- en motoruitgever Motor Presse Stuttgart in de zeer gerespecteerde titels Auto Motor und Sport, Sport Auto, Motorsport aktuell, Motorrad en PS Sport-Motorrad Magazin. In totaal heeft Brembo de afgelopen jaren maar liefst 90 vergelijkbare lezersprijzen in de wacht gesleept.

De wijdverbreide erkenning van het merk Brembo door chauffeurs wordt ongetwijfeld gestimuleerd door de opvallende benadering van het bedrijf op het gebied van productidentiteit. Om een onderscheidende look te bereiken die zich onderscheidde van andere merken, nam Brembo de gedurfde stap om in de jaren negentig zijn nu iconische felrode remklauwen te introduceren. Sindsdien zijn de remklauwen en remblokken voorzien van een galerij met trendgerelateerde kleuren, patronen en stijlen. De in het oog springende ontwerpen geven elke serie een eigen visuele identiteit, waardoor de onderdelen van Brembo even gewild als direct herkenbaar zijn.

Dit uitgebreide prijzensucces maakt Brembo nog meer vastbesloten om de concurrentie ver voor te blijven. Gesteund door meer dan 40 jaar remtesten en -ontwikkeling in 's werelds meest veeleisende motorsport, blijft het bedrijf pionieren met verbeteringen op het gebied van rijervaring, veiligheid en groene referenties die tot ver in de toekomst zullen inspelen op de behoeften van coureurs, autofabrikanten en raceteams.

Auto Motor und Sport, uitgegeven in 14 landen, waaronder Zuid-Amerika en Azië, staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteitsjournalistiek. De tijdschrift- en onlineformaten bereiken 6,91 miljoen lezers; De overgrote meerderheid van hen zijn enthousiaste, mannelijke autoliefhebbers. De jaarlijkse BEST BRAND-enquête, die nu voor de 48e keer wordt gehouden, is een belangrijke indicator geworden voor de tevredenheid van de consument in de onderdelen-, service- en supply chain-sectoren. Brembo ontvangt de onderscheiding op 27 maart.
Privacybeleid">