13 september 2017

HEEFT U UW STANDAARDSCHIJVEN NOG NIET VERVANGEN DOOR GEBOORDE SCHIJVEN? HIER ZIJN 5 GOEDE REDENEN WAAROM U DAT WEL ZOU MOETEN DOEN!

Aantrekkelijk en sportief uitzicht, performance en veiligheid. Hier volgen alle voordelen van geboorde schijven volgens Brembo

Als u een enthousiasteling bent die rijden op gewone rijwegen afwisselt met een meer sportieve rijstijl, heeft u hoogstwaarschijnlijk al de mogelijkheid in overweging genomen om uw standaardremschijven te vervangen door geboorde schijven.
 
De remschijven vervangen is inderdaad de eenvoudigste stap om uw remsysteem te upgraden en een efficiënter remgedrag te verkrijgen dat sneller reageert in alle omstandigheden.
 
Hier zijn de 5 redenen waarom u zou moeten overschakelen naar Brembo Xtra geboorde schijven.
 
  • Meer grip
Vergeleken met standaardschijven verzekeren de Brembo Xtra geboorde schijven vanaf het begin van de remfase een betere grip en een efficiëntere performance van het remsysteem dat sneller reageert. Dankzij de gaten is de wrijving tussen schijf en remblok groter. Vooral in het begin van de remfase neemt u een snellere en grotere reactie waar wanneer u op het rempedaal drukt.
 
  • Aantrekkelijk en sportief uitzicht
 
Het visuele effect heeft ook zijn belang en een voertuig met Brembo Xtra geboorde schijven rijdt niet onopgemerkt voorbij. Deze schijven trekken altijd de aandacht en verhogen gegarandeerd de sportieve esthetica van het voertuig. Als een sportauto vooral opvalt door zijn details, dan is niets beter dan de Brembo Xtra geboorde schijven met zijn krachtige uitstraling om uw auto een “racing” accent te geven.
 
  • Voordelen op natte rijwegen
De gaten onderbreken de laag water die het remoppervlak kan bedekken. Die waterlaag werkt als een kussen op standaardschijven dat de schijf en het remblok van elkaar gescheiden houdt zodat de tijd om te stoppen in natte omstandigheden langer duurt. Brembo Xtra daarentegen voorziet een efficiënte reactie vanaf de eerste maal dat het rempedaal wordt ingedrukt, onafhankelijk van de weersomstandigheden.
 
  • Betere warmte- en gasafvoer
Op een standaardschijf veroorzaakt een reeks kordate remmanoeuvres op korte tijd een toename van de temperatuur. De verbranding van de harsen van de remblokken genereert op zijn beurt gassen (fading) die werken als een lager tussen de remblok en de remschijf en de efficiëntie van het remsysteem verlagen. Op een Brembo Xtra schijf daarentegen zorgen de gaten voor een snelle verwijdering van de gassen, zodat de wrijvingscoëfficiënt ongewijzigd blijft. De gaten zorgen er ook voor dat de warmte van het remsysteem efficiënter wordt afgevoerd, ook in normale rijomstandigheden.
 
  • Remblok altijd in perfecte staat
De slijtage van een standaardschijf leidt tot de ophoping van metaalhoudend materiaal, dat afgezet wordt op de remvoering van het remblok. De gaten van de Brembo Xtra schijven daarentegen hebben een schrapend effect dat het oppervlak van de remblok schoonmaakt van de materialen die de reactie van de rem kunnen afzwakken.
 
Er bestaat zoiets als liefde op het eerste zicht, en het heeft vaak de vorm van een Brembo Xtra geboorde schijf.
Privacybeleid">